El Capritx de Terrassa, estrella Michelín, tanca temporalment

El restaurant El Capritx de Terrassa, al cim de la cuina d'autor, tanca les seves portes. El seu cap, Artur Martínez, en una piulada al Twitter, afirma que es dona un respir d'uns mesos. L'establiment una estrella Michelín del carrer del Padre MIllán baixarà la persiana entre el 6 d'agost i el 15 de gener. "Ens oferim un temps per aprofondir sobre la nostra cuina i moldejar el nostre projecte". Coincideix amb el 65 aniversari familiar i el 15 del petit restaurant, "en plena maduresa culinària". L'Artur Martínez és cuiner i copropietari d'aquest petit espai gastronòmic amb només 5 taules i 12 cadires.

 

"Després d'anys de ritme frenètic, cal un parèntesi", escriu, un temps per repensar el projecte i fugir de la inèrcia en la que es troba. "Portem un ritme brutal des de fa molts anys. Estic al meu millor moment i més motivat que mai!", ha manifestat aquesta nit a Món Terrassa.

 

El Capritx és on treballa un dels xef mediàtics del moment, Marc Ribas, presentador de Joc de Cartes i del programa Cuines de TV3-.

 
Comentaris
Baldric
Dons ho trobo molt be.
Marta
Oh,no!!!! El Marc Ribas tindrà més temps per preparar nous projectes per a TV3!!!!!!!!! Darrerament tinc la sensació que la TV pública catalana i el Ribas són una mateixa cosa.

envia el comentari