Una egarenca, beneficiaria d'una de les Beques Carnet Jove 2017

Judit Larios ha estat una dels onze joves escollits per fer pràctiques formatives en empreses de referència
Fotografia de les Beques Carnet Jove 2017 | Gencat

 

 

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, van fer entrega de les onze beques Carnet Jove per aquest 2017 a joves d’entre 16 i 31 anys en els camps professionals del disseny, el còmic, el periodisme escrit, la ràdio, la fotografia, el grafisme, la caracterització, l’ambientació, el muntatge musical, el vestuari i l’àmbit de l’acció social. Així mateix, els representants de Joventut van reconèixer els 11 joves beneficiaris de les Beques Carnet Jove durant el 2016, als quals se’ls va entregar un certificat acreditatiu.

 

Tal com va destacar Marta Vilalta durant l’acte, la principal novetat de l’edició d’enguany de les Beques Carnet Jove és la incorporació d’una beca en l’àmbit del treball i l’educació social, en la qual el jove seleccionat farà una estada en pràctiques a l’àrea social de la Fundació Bancària ‘la Caixa’.

 

Dels onze becats n'hi ha un que és de Terrassa. Es tracta de Judit Larios, de 22 anys, que ha estat becada a la categoria Carnet Jove Connecta't a les Lletres. L'egarenca exercirà de periodista a l'empresa El Punt Avui, amb la publicació d’un mínim d'onze peces periodístiques.

 

 


Els onze joves beneficiaris d’aquest 2017, realitzaran una estada d’un any en empreses de referència en els seus àmbits per la qual obtindran un ajut de 5.000€. A més de l’experiència professional acumulada, la persona beneficiada rebrà un certificat acreditatiu de la seva estada.

 

Les Beques Carnet Jove van néixer l’any 2009 i dels 87 joves han gaudit d’aquesta beca n’hi ha que han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l’empresa.
Comentaris

envia el comentari