Detingut un home que es feia passar per agent de la Policia Municipal

Poc abans de les cinc de la matinada de dilluns, el servei del 112 va contactar amb la Policia Municipal per informar, segons trucada telefònica d’un particular, que un individu s’estava fent passar per agent de la Policia Municipal a la zona del Parc Vallès.

 

Diverses dotacions policials van acudir al lloc i van localitzar ràpidament a l’individu, que duia una armilla de color groc amb el distintiu de “Policia Municipal” a l’esquena. En aquell moment, l’individu estava parlant amb unes noies que eren a l’interior d’un vehicle i, en apercebre’s de la presència dels agents, va donar explicacions poc raonables.

 

Les noies van informar que l’individu s’havia identificat com a Policia Municipal i havia demanat la seva documentació. També van ser informats que havia actuat amb altres joves, a les que les havia ordenat que el seguissin fins al a zona d’estacionament posterior d’un centre comercial. Un cop comprovat que aquesta persona no pertanyia a cap cos policial, els agents el van detenir per estar implicat en un delicte d’usurpació de funcions públiques. Tot seguit, el van traslladar fins a les dependències policials per iniciar les corresponents diligències penals.
Comentaris

envia el comentari