Cecot reclama al Govern coliderar Catalunya amb societat i empreses

Abad ha defensat que la vigència de l'article 155 "ha de decaure immediatament" amb la constitució del futur executiu català

El president de Cecot, Antoni Abad, ha reclamat que el nou Govern "colideri" Catalunya juntament amb la societat i, sobretot, amb les empreses, després que hagi transcendit que el diputat de JxCat Quim Torra és candidat a la presidència de la Generalitat.

 

"No pot ser que la política estigui per sobre de la societat. Això no és modern. Als països els tiren endavant la política i la societat, i, especialment, el món de l'empresa", ha recalcat.

 

Ha raonat que es necessitava un Govern de "manera urgent" al qual demana diàleg, negociació i acord, així com implementació i seguiment de l'aconseguit.

 

"Cal dotar de més capacitat el creixement de l'economia i el progrés de les persones. Hi ha moltes coses a corregir", ha subratllat el president de la patronal de Terrassa, i ha assenyalat que hi ha sectors de l'economia catalana que s'han de dotar amb més recursos per augmentar la seva competitivitat, tant des dels pressupostos de la Generalitat com en els del Govern central.

 

Abad ha defensat que la vigència de l'article 155 "ha de decaure immediatament" amb la constitució del futur executiu català i ha raonat que en alguns àmbits la seva aplicació no s'ha percebut, però que alguns departaments sí que ho han notat.

 

"Hi ha conselleries amb precarietat de decisions i recursos, la qual cosa s'arreglarà amb la normalització d'aquesta situació, que consistirà en la retirada del 155", ha subratllat.

 

Sobre els futurs membres d'aquest Govern, el president ha valorat a l'adjunt a la Presidència d'ERC i secretari d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, que podria encarregar-se de la cartera d'Economia i la vicepresidència, com "una persona discreta i efectiva, que escolta i que dialoga".

Comentaris
Stalker
Doncs presenteu-vos a les eleccions.
A veure si es veritat
Per fí algú diu quelcom amb caps i peus
Cràcia
Antoni Abad ajudarà, no l'excloguem. Ell treballa per la República. AMPLIEM, NO ENS TANQUEM. Necessitem els empresaris catalans honestos com ell, per resistir els embats dels empresaris espanyolistes. Ens cal visió d'àguila, no de gallina.

envia el comentari