Bud Spencer contra l'alcalde de Terrassa

Un vídeo utilitza la imatge de l'actor clavant plantofades per criticar que Jordi Ballart traspassi la responsabilitat a la ciutadania sobre la brutícia als carrers

 

La campanya que ha engegat l'Ajuntament de Terrassa per tal de conscienciar la població sobre la necessitat de ser "corresponsables" en la neteja de la ciutat no ha agradat a tothom. Aquesta setmana corre per les xarxes socials i per whatsapp un vídeo en què d'una manera còmica però també punyent es critica la manera en què s'ha plantejat la campanya, ja que a parer seu es passa "tota la responsabilitat" de la neteja de la ciutat als egarencs.

 

El vídeo utilitza un fragment d'una pel·lícula del mític Bud Spencer per explicar de manera gràfica què en pensa aquesta part de la ciutadania. Després d'una escena en què es veu l'actor repartint plantofades contra aquells que li han explicat "la idea de penjar cartellets" demanant el reciclatge, el vídeo acaba amb un missatge final explícit: "Comparteix aquest vídeo sí que creus que a Terrassa no som bruts. Ballart no culpis els teus veïns de la brutícia i posa't les piles!".
Comentaris
terrassenc
Hi ha molta gent a Terrassa que són uns porcs: el gos pixant i cagant, bassura fora dels contenidors, mobles per terra, etc. Si posessin multes això s'acabava en 48 hores.
1
John Smith
Doncs sí. Són els ciutadans el que embruten els carrers. De la mateixa manera que l'escola ja no pot educar al teu fill si surt mal educat de casa, per molt que netegi l'Ajuntament, poc podrà fer si tens al·lèrgia a les papereres, als contenidors i a les deixalleries.
1
Hi ha molt porc, molta incultura, molta gent incívica
Si la gent s'apliqués aquella frase que diu "Deixa-ho tal com t'ho has trobat", la responsabilitat primera seria del qui neteja, la següent i última del ciutadà.
0
Dr. Benway
Potser que com diuen els espanyols: quien se pica, ajos come.
0
Nina
El mateix hsurien de fer a Barcelona, hi ha merda per tot arreu, passegis per on passegis.,LAjuntament diu que fa,la neteja i diu que,la gent és molt incivica. Llavors que facin una campanya de conscienciació amb sancions perquè sinó la gent passa de tot. Gossos , tios que es pixen, guarros, i tota mena d'objectes que llancen. Amb organigrames ridiculs als quioskos no sassabenten de res.
0

envia el comentari