24 policies de Terrassa es rapen al 0 per ajudar nens amb càncer

Policies de Terrassa es rapen al 0 per ajudar nens amb càncer | captura de pantalla

 

Un grup de 24 policies de Terrassa, homes i dones, es rapa al 0 per una causa solidària. Agents del cos s'han ofert voluntaris per a participar en un calendari. L'objectiu és recollir fons per a destinar-los a un centre pediàtric de l'Hospital de Sant Joan de Déu i que serà la gran referència del càncer infantil. La idea va sortir de tres policies, que van fer l'aposta, van demanar ajut i es van trobar amb tanta col·laboració que en comptes d'un agent a cada full del calendari n'hi surten dos.

 

L'any passat ja es va dur a terme una iniciativa semblant i els receptors dels diners van ser un parell d'organitzacions no governamentals de Catalunya i de Viladecavalls. Aquest cop, expliquen, s'ha volgut ser més ambiciós. Els promotors disposen d'un mecenes que es fa càrrec de la impressió dels calendaris, que es vendran a un preu de cinc euros. Com més diners es recullin més a prop estarà de ser una realitat el centre pediàtric de Barcelona, una obra en la que col·labora el jugador del FC Barcelona Leo Messi. Les fotografies -ja s'ha fet la meitat de la feina- són obra d'un dels policies, i els barbers són nens afectats de càncer. 

Comentaris
Tecles.
Enhorabona per la vostra sensibilitat. Un gest solidari impressionant. Tant de bo que fets com aquest ens arrelin el sentit de responsabilitat i empatia envers tothom qui ens necesita i ho passa malament !
0
Lluís
Policia Municipal, grans
0
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
FELICITU A LA POLICIA Per aquesta bona idea AIXO ES SER SOLIDARIS EN NENS AMB CANCER Que na aprenguin Pares familiars de criatures amb Cancer Els tambe es podrien RAPAR AL 0 Cuan ban al hospital a visitar al nen o nena amb cancer Que demostrin que els tambe els cau el cabell AIXO ELS ANIMARA UNA MICA Veura persones sense CABELLS CON ELS .LA Meva DONA TE CANCER i tambe baix afeitarme AL 0 Pero el seu Cancer no perd el Cabell , pero jo no u sabia i no me importa veru fet
0
Rosa
Sou grans persones i excel.lents professionals
0

envia el comentari