Més de 27 mil persones gaudeixen de l'estiu a La Molina

L'estació incrementa el nombre de visitant prop d'un 17%
Una de les activitats programades per aquest estiu a La Molina | FGC

 

 

L’estació de La Molina ha rebut des de l’inici de la temporada d’estiu, un 17% més de visitants. En el mateix període de l’any passat, havien visitat La Molina, 27.034 persones, mentre que aquest any han estat prop de 31.637. Aquest increment es distribueix en: usuaris del telecabina (14.127), Bike Park (6.526) i usuaris de la resta d’activitats de lleure en família i d’aventura de l’estació (10.984).

 

Amb aquestes dades es demostra l’interès que desperten les activitats d’estiu que organitza l’estació per a famílies i grups d’amics. La tendència respecte l’any passat denota la bona recepció que han tingut les novetats d’enguany, sumades a les activitats que ofereix La Molina any rere any. La Molina representa, així, l’aposta d’FGC per a la realització d’activitats d’oci, entreteniment i esport a les estacions durant la temporada d’estiu. Els packs per a famílies i grups d’amics faciliten la possibilitat de gaudir d’un dia a l’alta muntanya amb tots els serveis i les comoditats que també s’ofereixen a l’hivern. La desestacionalització de les estacions amb la diversificació i increment d’activitats que aquest any s’ofereixen està adquirint una gran rebuda pels usuaris, i les dades així ho mostren.


Novetats d’aquesta temporada d’estiu a La Molina

 

La Molina és tot un referent durant els mesos d’estiu, posant a l’abast dels usuaris tot un seguit de propostes outdoor per fer amb la família o grup d’amics. Durant la temporada d’estiu, els visitants gaudeixen de totes les novetats dissenyades per a gaudir de l’alta muntanya també en períodes d’estiu.

 

Bike Park: La nova zona de Cap de Comella, dóna més longitud als circuits Moli i Lina, que es van estrenar la temporada passada. Amb aquesta nova àrea s’hi han sumat 2 circuits més, un de dificultat intermèdia que farà l’enllaç entre la zona de Cap de Comella i la zona de la Tosa; i l’altre de dificultat baixa. Una ampliació que ha donat molt de si i que farà gaudir molt del Bike Park.

 

Forfet activitats “La Molina Non Stop”: L’estació ha posat a l’abast dels usuaris un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bike Park, Tubbing, zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, frisbee-golf, circuit de fauna, piscina climatitzada, tenis i fitness. Un forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

 

Frisbee (Disc golf): Esport molt popular als Estats Units. Circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut. Està ubicat a la zona del llac de La Molina.

 

HoverBoard Kart by Altitud Extreme: Un enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults, ubicat al pàrquing del Telecabina La Molina. Per gaudir en família és un entreteniment que combina l’habilitat per a la conducció mentre es gaudeix del paisatge.

 

Més informació
Comentaris

envia el comentari