Aquests són els independentistes que li fan fàstic a Turmo

El president del PP de Terrassa

El president del Partit Popular a Terrassa, Gabriel Turmo, afirma a Twitter que els independentistes que se'n riuen del pilot mort avui en un accident aeri li fan fàstic.

 

 


El pilot de l'avió de l'Exèrcit espanyol que s'ha estavellat al costat de la base de Los Llanos (Albacete) aquest migdia després de la desfilada militar del 12-O ha mort. El subdelegat del govern espanyol a Albacete, Aquilino Iniesta, ha confirmat la defunció del pilot de l'Eurofighter. El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha expressat en el seu compte de Twitter el seu condol i el de tota la regió per la "trista notícia" de la defunció del pilot mentre estava "servint a Espanya".

 

L'Eurofighter s'ha estavellat a les 12.09 entre el Parc de la Pulgosa i la base aèria, i fins al lloc s'han desplaçat efectius de la Policia Nacional espanyol, Policia Local, Bombers, una UVI i un helicòpter sanitari. En la desfilada aèria que ha tingut lloc a Madrid han participat 78 aeronaus amb representació de tots els tipus de l'Exèrcit de l'Aire, un avió de la Guàrdia Civil, helicòpters i la Patrulla Acrobàtica Àguila.

 

Segons testimonis presencials, l'accident s'ha produït quan diversos avions feien maniobres de l'aproximació a l'aeroport i una de les aeronaus s'ha precipitat contra el terra. A causa de l'impacte s'ha originat un incendi i una gran fumera. Els accessos a la base de Los Llanos estan tallats.
 

En declaracions als mitjans, després de participar en la missa que se celebrava en la Catedral pel Dia del Pilar, el subdelegat del govern espanyol a Albacete ha comunicat també que a causa del succés s'ha suspès l'acte institucional previst a Albacete a les 13.00 hores a la Plaça Verge de Los Llanos, també amb motiu d'aquest 12 d'octubre.
Comentaris

envia el comentari