MónTerrassa
Terrassa encapçala els Reconeixements d’Administració electrònica 2018
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha obtingut el Primer Premi Administració Oberta als Reconeixements d’Administració Electrònica 2018, lliurats aquest dimecres en el marc del III Congrés de Govern Digital. Terrassa encapçala el Top 3 dels premis juntament amb Sant Feliu de Llobregat. La segona posició és per a Girona i el tercer classificat ha estat Granollers.

Aquests premis distingeixen els ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions. Aquest cop ha estat el primer que, a més de les distincions per categories, que depenen del nombre d’habitants, s’ha creat un Top 3 per tot Catalunya. Terrassa ja va obtenir reconeixements en les dues edicions anteriors (2015 i 2017), en la categoria de més de 50.000 habitants. Enguany, a més de revalidar el reconeixement en la seva categoria, ha obtingut el primer premi absolut.

Per a atorgar aquests premis, l’organització es basa en els indicadors objectius que recull el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), a partir de l’anàlisi dels webs dels ens locals i de l’ús dels serveis del mateix consorci. El III Congrés de Govern Digital s’ha celebrat els dies 21 i 22 de març, organitzat pel Consorci Localret i el Consorci AOC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CCCB, i el suport de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local. Hi ha participat més d’un miler de persones entre càrrecs electes, treballadors públics d’administracions d’arreu de Catalunya, ponents i representants d’empreses. L’Ajuntament de Terrassa ha tingut un paper actiu en el congrés, a través de tècnics municipals que han participat com a ponents en diverses sessions programades, tractant temes com ara la resiliència urbana, la licitació electrònica i la gestió documental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa