MónTerrassa
L’associació de veïns que gestiona el local municipal on vota Ballart vol obrir l’1-0
  • CA

La junta de l’Associació de veïns del Segle XX va aprovar per unanimitat que el casal de barri el dia 1 d’octubre romandrà obert si la Generalitat ho creu adient, amb l’objectiu que totes les persones de la zona puguin votar.

L’alcalde Jordi Ballart i la Generalitat han acordat els col·legis electorals a Terrassa però des de l’Ajuntament s’ha deixat clar que no es facilitaria cap espai municipal. El casal del Segle XX és un edifici de l’Ajuntament, però la gestió correspon a l’entitat veinal.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, la petició a la junta de l’associació va arribar de simpatitzats dels partits independentistes com PDECAT, CUP, ERC, també de Terrassa en Comú, i fins i tot de Ciutadans i el PSC.

L’entitat el seu portaveu i responsable de relacions institucionals, Salvador Pérez, han fet saber a l’alcalde i a la Generalitat que hi haurà disponibilitat de funcionaris i de voluntaris. Com a curiositat, és el col·legi on vota Jordi Ballart.

L’associació ara reclama que se’ls hi doni una resposta per part de la Generalitat, i lamentarien que no fos un dels col·legis electorals el dia del referèndum. La situació es similar a la del 9-N, quan no se’ls va requerir el local. L’entitat disposa de tots els recursos, explica Salvador Pérez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa