Iceta defensa la posició de Ballart a Terrassa davant l'1-0

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit que l'"únic responsable" que la fiscalia incoï diligències d'investigació contra els alcaldes que ha mostrat suport a l'1-O és el Govern per "implicar els ajuntaments en l'organització d'un referèndum il·legal". En declaracions a Sabadell (Vallès Occidental), ha considerat també una "incoherència" que hi hagi qui decideixi "saltar-se la llei" i després es "queixi" quan actua la justícia. D'altra banda, ha explicat que en el cas de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart (PSC), el que ha dit aquest és que "tots" els locals en que es podria votar l'1 d'octubre són titularitat de la Generalitat i ha reiterat que cap alcalde socialista "cometrà cap delicte o se sortirà de la llei". A més, ha posat en dubte que finalment l'1-O s'acabi votant.

 

 

La posició de Jordi Ballart amb les seves pròpies paraules
Comentaris
pm
sr. Iceta, cada vegada que obre la boca aconsegueix perdre 1 vot més. Faci-s'ho mirar.
Clar
Sr Iceta potser s'haurien de deixar una mica de marge per poder recuperar la dignitat política desprès de defensar d'aquesta manera escandalosa el tardofranquisme. On anirà a parar el PSC sota la legalitat ilegítima del PP, despres de la pèrdua de la separació de poders?. Espanya serà una ridiculesa pseudodemocràtica dins d'Europa, encara que sembla que a vostès no els importa.
Buuuuuuuu
Té quelcom d'interessant per dir el rei dels ....cons i traïdor a Catalunya ?
Santi
Perdona Iceta, però veig que no saps de què va la película... És lògic que defensis en Jordi Ballart, ja que és el lògic en un estat de dret i és el correcte. Ara bé, segons la Fiscalia, Ballart està incomplint, ja que demanava explícitament que s'anés en contra de permetre el referèndum, amb la qual cosa, Ballart no hauria ni d'autoritzar que la generalitat obri els seus establiments per a votar; hauria de posar tots els mitjants municipals per impedir-ho! Oi que no té sentit? Oi?
Picassoques
No més se m'acudeix una paraula: traïdors
Pitxeta, tinc un dubte:
On aniràs a brindar amb la Susiedà Civí Calana i el Millo pel dia de la Raza d'enguany?? Ets penós!! tu i el teu partit d'acòlits del PP, no serviu per a res.
caesar
Iceta : Roma traditoribus non reddere.
Des de Rohan
Sr. Iceta és vostè un mentider. En el cas que s'acatés la legalitat espanyola (que no ho fem, som sobirans) el referèndum està suspès mi fins que no hi hagi resolució NO és il·legal. La Sra. Carmena que en sap de lleis (va ser jutge, li recordo) ja ho ha dit. Així que deixi d'intoxicar i torni a la Facultat.
Iceta.
tu i el teu partit fareu la mateixa fi quel Duran.

envia el comentari