C's vol que l'Ajuntament de Terrassa no destini ni un euro a l'1-O

L'agrupació municipal presentarà un recurs d'impugnació al decret de l'alcaldia de suport a les lleis separatistes

El portaveu municipal de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició perquè "no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l’1-O". En aquest sentit, també ha instat el Consistori a què “protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals i no faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”.

 

C's considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat González després de recordar que el partit taronja ha reclamat als municipis on té representació municipal “un informi jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l’1-O”. I ha afegit que C's està presentant un recurs d’impugnació al decret de l’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir “un referèndum que no es farà”.
Comentaris
josep de sitges
aneu fent les maletes, rucs, us queden dos telediarios aquí
Karlus
Fora feixistes de casa nostre
Paco
¿Por qué me da la sensación que todos estos de CS, PP i PSC, tienen cara de resteñíos y mal follaos? Claro, por eso viven amargados y nos quieren amargar a los demás.
federalista
hahah 3 fanatics adoctrinats dien el mateix o sera el mateix fanatic, quina pobressa de ideas en tenen els indepres, cot has d 'anar a altre circ a agafar retrasats pero mes evolucionats, aquests 3 retrasats no serveixen ni per llepar-me el cul, a mi ni per rentar-se el cul ells
C's = corruptes i feixistes
I que? Han fet l'anunci en castellà oi?

envia el comentari