C's presenta una moció als ajuntaments en favor de la unió de tots els espanyols

Ciutadans (Cs) presenta una moció a tots els ajuntaments on té representació en la que se’ls insta a fer una declaració en favor de la unió de tots els espanyols. Així mateix en la iniciativa també es proposa "que els consistoris es pronunciïn en favor de les autonomies i en defensa dels drets conquerits que emanen directament de la Constitució".

 

El responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya, Joan García, ha explicat que el model actual d’Espanya com un estat descentralitzat i autonòmic “ha portat el període més gran de benestar per a la ciutadania”. I en aquest sentit ha destacat que “segueix sent vàlid per garantir la unió i la diversitat del conjunt dels espanyols i la continuïtat del projecte comú europeu”.

 

 


García ha explicat que Ciutadans presenta aquesta moció perquè entén que un dels objectius polítics ha de ser el de “fer entre tot el conjunt del poble espanyol, una Espanya cada vegada millor”. Per al responsable d’Acció Institucional de Cs a Catalunya això s’ha d’aconseguir en base al “respecte a les lleis democràtiques aprovades per tots els espanyols, així com amb la unió i la defensa dels drets conquerits que emanen de la Constitució”. García ha apostat per “adaptar la Carta Magna als temps actuals, amb unes competències clares i on cada administració territorial de l’Estat tingui un marc jurídic definit”.
Comentaris
josep
jua jua jua jua jua jua que em peto
bubbub
Falangitos, ja està bé d'anar-vos apropiant per a la vostra lamentable causa dels conceptes. Unió, una unió madura, es basa en el desig de les parts i el respecte mutu. Tot el que no sigui això no es pot anomenar, òbviament, unió. Aquest idioma l'entenu o només enteneu l'espanyol caspós. Llegiu Machado, un espanyol lúcid, que us obrirà la ment.
sebastià
Hi teniu tot el dret a presentar la moció. El que no teniu és vergonya, i negar els drets d'altri. Ja m'agradarà veure el resultat. Segurament riuré tan com en el partit d'ahir del Madriz, que també té conya.
Pako Jones Menda
Si se quieren
Cartanya
Presenteu-la; Presenteu-la. Que sapigueu que no pasara de aquí. Ara si vosaltres os voleu fer petons, dons apa a petonejar-se que per vosaltres això sembla que sera el súmmum. Ara als catalans deixeu-nos tranquil, aquí tenim altres súmmums, i no son precisament els vostres.
Apa-buenas
1ª : jo no soc espanyol. 2ª si ho fos: amb segons qui, ni parlar-ne d'anar del bracet. - 3ª que corri l'aire de pel mig, la ventilació és molt més higiènica. - 4ª aquesta Constitució no és la meva, i molt hem sembla,que tampoc és la molts que ni la van votar... Resumint: en comptes de gastar paper inútilment que treballin en coses pràctiques per a la ciutadania.
sinto ploure
Alcaldes de Ciutadanus a Catalunya: 0. No hase falta desir nada más
Notincnom
S'han oblidat d'allò de " i unidad de destino en lo universal "?? M'han decebut molt.
he
Ja informareu com acaba aixó, oi? Tinc curiositat.
Hostes vingueren ...
Sí, clar, la unió de tots els espanyols, això sí, amb la cartera dels catalans, amb la llengua dels castellans i a sobre amb dret a fotre'ls d'hòsties a aquests per per ser catalans.
Vicenç Ramoneda
Després diuen que els catalans estem desunits quan son els espanyols qui ho estan, pel que es veu!
Ei! Hi ha algú?
Si als catalans ens consideren "espanyols"... aleshores què consideren que són els catalans que viuen a les comarques catalanes de la Cerdanya, el Capcir, el Conflent, el Rosselló i el Vallespir? Fora dubtes!
Pel mateix preu...
... podrien fer un congrés de batlles de Catalunya del PP i del partit de Rivera...
Feu el que vulgueu
Però si els espanyols ja ho estan d'units. A Ciudadanos, al PP, al PSOE delegación cataluña. El que passa que són pocs. La majoria de la societat civil catalana vol votar en un referèndum. La majoria de la societat civil catalana vol votar Si a la Republica Catalana
RHC
Si clar que sí ha donat el periode de prosperitat més gran a les Espanyes, o sigui Castella i els seus derivats com Extremadura, les Castelles, del nord i del sud, i el califat de la Susanita, mentrés que aquí sols em rebut les engrunes. A veure falangitos de C's si os voleu adonar d'un fet inquestionable, el Govern de Madris, sols subvencina parts del seu territori que domina, siguin del PP o del PSOE, allà on compra vots, i aquí cada any que ells reben menys suports, i nosaltres menys calés.
La Pepa del abuelito
Ningun catalan menor de 60 años ha votado esa Constitucion. Y solo una parte de los mayores de 60. En total, cuatro gatos.
69
Cap problema, Tot aquell/a que es senti espanyol a Catalunya, (per tant colonos), si vol que s'hi apuntin, a veure quants en suman, i llavors tindran clar els habitants de Catalunya que no es senten espanyols....es veu que la suposada "mayoria silenciosa" no la acabant de trobar, potser es que no se'n adonen que el temps passa i ja son als cementiris....

envia el comentari