Cecot valora la proposta de diàleg i de mediació de Puigdemont

L’entitat trasllada un missatge de tranquil·litat en el sector econòmic

La patronal Cecot considera que la proposta que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha realitzat en el Ple del Parlament "aporta un punt de serenor al conflicte polític que estem vivint a Catalunya, redueix tensió i obre una porta al diàleg".

 

La patronal terrassenca i vallesana que presideix Antoni Abad afirma que "ens refermem en la reclamació a que la comunitat internacional exerceixi un paper actiu de mediador entre els governs espanyol i català, cal un agent extern que arbitri en el conflicte d’una manera diferent a la que s’ha estat proposant actualment i que no ha funcionat. Creiem que la via d’aplicació de lleis no és suficient i que, tal i com utilitzem al sector empresarial, la mediació d’un agent com la Unió Europea pot fer ús de la mediació com a eina de resolució d’un conflicte que s’està ajornant en el temps."

 

El missatge del president de la Generalitat, a parer de Cecot, trasllada la voluntat del Govern de la Generalitat d’utilitzar la via de la mediació "com una eina efectiva per apropar totes les parts implicades en el conflicte i només ens resta desitjar que en el Consell de Ministres Extraordinari que tindrà lloc demà al matí, també es tingui present la mediació com un escenari factible, seriós i sosegat per tendir ponts d’entendiment".
Comentaris
Iscar
Gran president . Inmillorable associació. Empressaris dignes del pais . Gracies ,sou un exemple de dignitat i humanitat.
Borinot
Antoni Abad: Franquista en el passat, independentista en el present. En un futur? depent

envia el comentari