Ballart passa la pilota al Govern sobre els llocs de votació de l'1-O

Afirma que l'Ajuntament de Terrassa complirà sempre la legalitat

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s'ha manifestat a les xarxes sobre el referèndum i sobre els col·legis electorals. Ho ha fet a Twitter. La primera autoritat municipal afirma que es tracta d'un referèndum suspès i que la informació sobre els llocs de votació l'han de donar els organitzadors, és a dir, el Govern de la Generalitat.

 

Món Terrassa ha pogut comfirmar que la carta enviada pel Govern no es respondrà, atès que es considera que no és necessari perquè s'ha suspès l'acte que donava peu a la mateixa. Ballart el que ha fet és prendre una decisió en funció de les recomanacions dels serveis jurídics

 

 
Comentaris
Terrassenc
Si alguna cosa bona té tot això és que obliga a tothom a definir-se. Res a dir de la decisió del senyor Ballart... però s'ha posat a la banda de Ciudadanos i el PP i totes les explicacions passades i futures no canviaran aquest fet. Dit això, suposo que el suport que li dóna el PdeCat per governar l'ajuntament deixa de tenir efecte i que haurà de comptar a partir d'ara amb els seus nous aliats de Ciudadanos i el PP.
Isabel C.
Aquest és un dels moments en què em ratifico en la decisió presa fa més de 20 anys de marxar de Terrassa. Llàstima que al Registre Civil i al dni espanyol encara no puc esborrar el fet d'haver nascut a una ciutat de la que me n'avergonyeixo profundament, si bé jo no ho vaig triar. Vergonya i fàstic. Terrassa és el que vota i el que vota em provoca fàstic i vergonya. Terrassa, poble de colonos.
Raúl
Isabel C. La revolución de las sonrisas os autodefinis, no? jajajaja
Però
Els col·legits no els fa la Generalitat amb els calers de tots el catalans?
Catalana
De debò l'única manera de ser català es estar sempre d'acord amb vosaltres? De debò penseu que és de demòcrates aquesta actitud davant qui no esta d'acord amb vosaltres? Jo estic contenta de que l'ajuntament no es barregi en aquest assumpte. No tots els terrassencs pensen igual. No pronunciar-se; en aquesta ocasió es la millor manera primer de respectar a tothom; i en segon terme; de respectar la legalitat. La Generalitat te mitjans per que el referéndum tingui lloc sense involucrar ajuntaments
Josep perarnau
O pagarás a les urnes ves despedinte pepero simulat
Terrassenc avergonyit
I que esperàvem de tu això no pot sorprendre a ningú ,si sou realment els socis del PP encoberts, ja caureu ja !!!!!
Catalana
Isabel C.; hauries d'acceptar que no tothom penses com tu i parlar amb una mica menys de rabia i d'odi.
La crosta socialista
Ai que les ballartràs magres!
Terrassenca
Un altre covard aferrat a la poltrona
BALLART
A LES PROPERES MUNICIPALS YA ENS VEUREM ¡ ¡ CONTRA TU I ELS TEUS QUE SOU UNA COLLA DE FAXISRES ! ! TINDREM MEMORIA RECORDAREM ALS BOTIFLERS
Monty
Excuses d'un covard q s'estima mes servir pleitesia a la perpetuïtat del règim franquista a l'estat espanyol a costa de humiliar Catalunya!!!!!
Abel
No tothom que no pensi com tu ha de ser un faxenda o un pepero camuflat; Josep Perarnau. La teva actitud excloent representa la pitjor cara del indendentisme
Indepen Dentista
Que fort! trasallada la responsabilitat a la Grnrañitat, em pensava que el referendum el convocava la Diputació
Isabel C.
Qui posa traves o nega el dret a poder votar sí, no o en blanc, no es mereix cap respecte. Un demòcrata no és qui riu les gràcies dels que es desentenen de garantir el nostre dret a votar qualsevol opció, sinó el que defensa el dret a defensar i votar sí, no o en blanc. A veure si alguns n'apreneu en comptes d'anar repetint com lloros l'argumentari de la falsa equidistància que no és res més que col·laboracionisme amb la repressió.
Carme
Jordi m'has decebut!
2017
Isabel C. només cal llegir un perell de linies teves per saber el tipus de democrata que ets. Resumint; tothom que no sigui de la Cup o de JxSi som uns feixistes o fanquistes. Si no es vota de la manera que aquests dos partits han decidit, serà repressió dictatorial. La opinió de la resta s'ha d'ignorar per ser represiva i poc catalana. Gracies per la teva classe magistral.
Marc
@2017 Jo també discrepo de la Isabel C, casi sempre, però en el seu darrer comentari té tota la raó del món. Si tu vols votar sí, no, en blanc ... o fins i tot si no vols votar, téns el dret i això és actuar de manera democràtica. Quan tu el que persegueixes és que ningú pugui votar, això és ser profundament antidemòcrata. No és una simple diferència d'opinió ni té res a veure amb quin partit votes, és negar el dret a vot dels teus conciutadans i això és ser un feixista, votis al PP o a la CUP.
AGNES
Una votació on no hi ha acord en les normes entre les dues parts no es una votació amb garantes ni democràtica . No tot és tan simple con volen fer veure;"tricornis o urnes"; i no hi ha prou majoría social com per tirar pel dret.També heu de saber que no tothom que está en contra d'aquest referéndum es un faxenda o un espanyolista. Es por arribar on es vulgui respectant les normes i els drets de tothom. Lo que s' está fent ara es trencar un país per la meitat per les presses...
Terrassenc
Foteu molta gràcia els que ara us ompliu la boca, amb estirabots com 'esteu dividint la societat' . On ereu quan ministres parlen d'espanyolitzar Catalunya, on sou i com us amagueu davant atacs a la llengua catalana, a les escoles, o als catalans quan la pròpia administració central no et permet ni dirigir-te a ella en català. Els unionistes ploreu molt ara i sense raó, i fot anys que maltracteu tot allò que és català, per molt " legals", que siguin les vostres lleis són antidemocràtiques.
Funcionari
Que jo sapiga els funcionaris són servidors públics . I tu Ballart com a polític hauries de tenir com a principal objectiu garantir els drets bàsics dels ciutadans. I votar en democràcia, és un dret bàsic. I el dret a l' autoderminació, també ho és, encara que no hi estiguis d' acord. Fes de polític i no t'amaguis amb l excusa dels funcionaris.
Ai Agnés !
Agnés a veure si espaviles una mica. Que vols dir amb que una votació si no hi ha acord no val. Votar és la manera de posar-se d'acord. Això és democràcia. Precisament obstaculitzar que votem és el que impedeix la voluntat d'escoltar els demés. Negar el dret a vot és Dictatorial. Quina manca de cultura democràtica que tens. I sento dir-vos que sento vergonya d'aquells conciutadans meus que defenseu i impediu l'accés dels ciutadans a la democràcia. Sou capaços de mentir , enganyar ,manipular.
Agnès
No seré jo qui defensi l'actitud dels successius governs centrals.Han fomentat la catalanofòbia arreu d'Espanya per guanyar vots.Justament lo que s'ha fet aquí.Quan CiU estava perduda;han usat les mateixes tècniques que el PP però canviant de bandera.Valoreu la possibilitat de que esteu igual de manipulats que un andalús que veu Canal sur o un madrileny que veu Telemadrid i llegeix la Razón.Els comportaments són els mateixos i tots teniu la raó absoluta.Aquests no són els valors del catalanisme
Albert
Jordi. Escolta al poble!!! Es temps per "mullar- s'hi".No pots refuguar-te en lleis que oprimeixen als ciutadans.Ara més que mai has de estar amb els que volem expressar-nos democràticament votant.
Buff Agnés
Així Agnés , voler comptar i respectar tant que gunyi el si com el no, per atu és estar manipulat. Tens un bon cacau mental.

envia el comentari