Ballart: "M'han dit botifler, venut, imbècil, cagueta, covard, sociata de merda"

L'alcalde afirma que els representants de PDeCAT i ERC del Govern i de Terrassa van estar d'acord amb què ha de ser la Generalitat qui garanteixi el referèndum

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha explicat, un per un tots els insults que ha rebut per negar-se a cedir espais municipals el dia 1-0. "M'han dit que sóc un botifler, un venut, un covard, un cagueta i un traïdor. També m'han dit que sóc un sociata de merda, que sóc basura i que faig pudor a caqueta. M'han suggerit que marxi fora de Terrassa, que no em tornaré a despertar, que sóc un mal català, un imbècil, un indigne, un tros de merda i un maricón fastigós, entre moltes altres coses. S'han ficat amb la meva condició sexual i han traspassat el límit ficant-se amb la meva parella i els meus pares. Sé que han estat molts comentaris però per sort han estat una minoria en el global. Sincerament, crec que al que responen aquests insults i desqualificacions, no és al model de societat que cap, ni els que defensen una cosa ni l'altra, volem en la convivència i la cohesió del futur", ha escrit  en un comunicat al seu perfil de Facebook.

 

L'alcalde de Terrassa va afirmar la setmana passada a través del seu compte de Twitter, davant la suspensió del referèndum que la informació sobre els llocs de votació per a l'1-O l'havia de donar la Generalitat. El cap de setmana va mantenir la seva posició, la qual cosa li va comportat un allau de comentaris -a favor i en contra- a les xarxes socials, fins al punt que va afirmar que "estic a punt de llançar la tovallola". El comunicat de Facebook ha estat la seva resposta a tots el que l'ataquen.
Comentaris
Jordi Feliç
I?
caesar
¿ y ? .
Anonim
Que deixi la política si no li agrada. Jo no defenso l'insult, però si un es polític ha d'estar preparat per això, jo no sóc polític i cada poc llegeixo sovint "catalanes de mierda" "ojala todos los catalanes muertos" i mai passa res.
raf
i a mi nazi, no et fot
S'han passat?
Potser si, la definiciò més clara deu ser "socialista franquiciat"? Ho aneu deixan tot pel cami, catalanitat i socialisme.
catala progresista
res de nou els nazis insultan i si poden et gassetjan com aquesta gentuza separatista que mes abans que tard escombraren , deu ho vulgui de la fac de la terra, meys escoria i menys pudor indepre en aquest mon.
Claror
La veritat no sé que esperava. Ell representa a tots els terrassencs i si una majoria vol votar i els nega aquest dret, el referèndum contempla les dues opcions sí o no no hi hauria d'haver cap problema, és normal que s'enfadin . Més aviat tot plegat em sembla que és la por de perdre la cadira i els privilegis. Molts altres batlles s'arrisquen.
Terrassa és a Catalunya, oi?
Doncs, a demostrar que no ets un botifler, un venut, un covard, un cagueta i un traïdor. Del que dius de la parella i dels pares no hi estic d'acord. Ara tu creus que hem de seguir sota Espanya? Vols dir que als espanyols els agradaria estar sota, per exemple, França, oi que van fer la seva guerra de la Independència? Ah, et recordo que Terrassa és a Catalunya i que hi viuen molts catalans que volen votar. Dona'm 5 raons per a demostrar que els terrassencs viuran millor a España
Ignasi_Vic
A mí, des dels teus diaris estimats de la caverna madrilenya, els teus comentaristes estimats de tertúlies de ràdio i televisió espanyoles, els teus amics estimats que defensen la legalitat com ministres, m'han dit nazi, colpista, Catalufo, Polaco, Catalán de mierda, botifarrer a més d'humiliacions i menysteniments... No soc partidari de l'insult però encara estic esperant que llencis la tovallola.
Escolanet de Rajoy
No em diguis que et fa mal la carta de Puigdemont demanant-te si obriràs els col·legis i que et fa molta gràcia la de Rajoy dient que et tancarà a la presó si permets votar. No sé qui espanta més. I recolzeu Rajoy. Sí, què coi hi guanyem els catalans sota los gobiernos de Madrid? Mira que us agrada que decideixin per vosaltres i que us prenguin els calers.
Peret
Amb els insults que rebem tots els catalans i aquest titella es queixa. Els socialistes són uns venuts al sou de un estat que un cop ens liquida a nosaltres els liquidarà a ells per judes.
crack
todo eso, si, él y los que le votaron lo son. A mes ja no val votar PSC, es el mateix que cs, y pp
A les verdes i a les madures
Jo vaig defensar-lo davant dels atacs homòfobs i ho tornaré a fer quan calgui.. Però també l'hi he dit que ara li tremolen les cames i no és cap insult, és més aviat una constatació.
Cartanya
No esta be el que dius que tan dit; però compta que tu els estas privant de votar!!!!! i això encara es mol mes greu. Pensa tu, i deixar votar, per que suposo que en algun moment de la teva vida tambe hauràs estat en contra de que et prohibissin quel com!!
i les amenaces d'un dels governs (pp) més corruptes que hi ha...
...amb aquesta et quedes tan panxo...home, reconeixeràs que una persona tal com cal,amb una mínima dignitat no ho ets....per sort els socialistes "catalans" van pel mateix camí que el duran, el camí de l'extinció...no pots enganyar a la gent eternament, dit per alguns ex-socialistes que conec....HO TENIM A TOCAR CATALANS, SENY I FORÇA...VISCA CATALUNYA INDEPENDENT.
Barrabàs
Tot això t'han dit ? pobrissó ! hi han ploricons, de totes maneres que recullen lo que han sembrat, la gent no parla en va. Prescindint de les qualificacions.
Emili
No em sembla bé els insults vinguin d'on vinguin, els insults només qualifiquen qui els fa. Dit això no et queixis massa doncs hi ha alcaldes i alcaldesses que els han amenaçat des dels jutjats amb acusacions que poden afectar el seu patrimoni. Cal recordar que això ja es va fer amb els "desafectos al régiment"
Norman Bates
PSC, qui us ha vist i qui us veu, quina vergonya!!!
JordiC65
Prefereixo que em diguin tot això a que, com els 700 alcaldes, els imputin i els amenacin amb penes de presó.
Jim
Jordi ets un covard i la teva por impedeix als altres de votar.
Marc
En Jordi Ballart hauria de ser una mica més madur i deixar de fer el ploricó. Els insults no són defensables, però 1) a les xarxes tothom insulta, a tu i a mi. Jo m'he d'aguantar i tu vols fer-me pena? 2) tu, perquè ets alcalde i socialista, téns més dret a queixar-te dels insults rebuts? i quan insulten a la Presidenta de la Mesa del Parlament o a l'Anna Gabriel, què? 3) si no vols pols, no vagis a l'era (si tant mal et fan els insults cumpleix la teva amenaça i plega, ningú et neessita).
Marc
i 4) ens hem trobat diverses vegades pel carrer i sempre ens hem saludat, donat la mà i intercanviat 4 paraules de cortesia. La propera vegada que ens veiem pel carrer no t'insultaré, però ni et saludaré ni et donaré la mà, amb gent com tu, còmplices de l'anti-democràcia i ploraners de mena, no hi vull tenir res a veure. Et vull ben lluny.
Piferrer
"...estic a punt de llençar la tovallola..." Doncs llença-la !!
Doncs vinga,
ja ho pots posar al teu currículum
pm
Sr. Batlle, els insults se suposa que van amb el càrrec, encara que no hi estigui d'acord. Si no pot aguantar la pressió, ja sap que ha de fer: ANAR CAP A CASA.
El proceso de las sonrisas si hacen lo que yo quiero.
Nazismo en estado puro.
Racs
Ballart, saps perfectament que el mateix que et diuen a tu li diuen a en Puigdemont, en Junqueras, la Forcadell, etc. I que jo sapiga no han fet servir de moneda de canvi per demostrar que dolents son els que no pensen com ells. Es evident que els que insulten no es mereixen cap consideració, i cal que siguin denunciats. Pero pels que som sobiranistes i no insultem mai això no pot servir d'excusa per no posar urnes.
Insults per la democracia
Tranquil Jordi; aquestes amenaces i insults a tu i a la teva familia venen en realitat de grans demòcrates que defensen d'aquesta manera la veritable i única democràcia. Només ho fan perqué penses diferent; no has vist la llum que els il.lumina. Els petits tocs d'homofobia i violencia els donen només per incentivar als indecissos a pensar com ells; tenes aquest humor. A la Republica ja no es podrà mostrar cap desacord amb ells; de manera que ja no rebràs les seves democratiques expressions.
Inadaptado
No veas con los demócratas separatistas, demostrando su verdadero rostro de fascistas que tienen. Yo creo que esto es motivo más que suficiente para que empiece la intervención militar. Y que sea el ejército quien reprima a estos golpistas a cañonazos.
Ciutadà català
Igual t'ho has guanyat a pols chaval.
i què esperava?
noi, aplica't la resposta de la arrimades.
Es un cas per estudiar.o
La genesis d'una societat feixista.
tallaferru
Las siglas PSC las eu llensat per l´clvagera hara sou PSE d´Catalunya llestus
catala emprenyat
si que tens la pell fina. A nosaltres, els teus amics de partit i país fa temps que a traves de la TV, radio i prensa ens diuen això i coses pitxors i la justicia del teu idilic pais no diu res. Si ets sens català hauries d'estar més molests pels insultos dels teus ja que n'hi ha més, pitxors i des de fa més temps... i per cert no t'he sentit dir res. I no crec que els insults serveixin de res però tu has estat callat fins ara. Suposo que no anaven per tu i els deien els teus.
Racional
Tranqui, Ballart, es la manera catalana de hacer las cosas según Puigdemón.
Javier
Pero a ver si son unas votaciones ilegales por qué tiene que decir que si? Es muy fácil de entender.
Fat Boy
I que la Terra gira al voltant del Sol?.
Por a Iceta pedir perdón ante la gestora de psoe por apoyar a Pedro Sánchez.. ... en mi vida he sentido tanta vergüenza... Este es el nivel del psc
Mon
Els PSC s'ho han guanyat a pols!!!!!
Xavi
com li agrada plorar i fer-se el ferit, a tothom l'insulten i ningú plorar com ell, si esta tant fart que marxi... quina vergonya de psc, que es treguin ja la C del nom i recuperin el nom de PSOE, ja no enganyeu a ningú
Carme
Vostè a vist el senyor Puigdemont, la senyora Forcadell, el senyor Junqueras ... fent el ploricó arran fels insults i amenaces, fins i tot de mort, que reben. I a la totalitat dels catalans? És clar, és un altre nivell. Vinga, home, que segur que molts encara són trolls dels seus i la seva guerra bruta. La seva feina no és només cobrar. Si no aguanta la tensió, dimiteixi. Per cert, li proposo un joc, faciliti els locals per a votar i, després, fem un recull d'insults d'una i altra banda.
Paquish
No estic d'acord amb els insults, peró el dret a votar s'ha d'aconseguir per poguer cridar o callar. PSC on ets???
EIXERID
POR FAVOR LIBRANOS DE RAJOY - PARAULES DEL ICETA AL PARLAMENT DE ESPANYA . SANCHEZ I ICETA FENT COSTAT A RAJOY.QUIN FINAL PEL PSC.
Menys victimisme
Es veu que aquest noi no està a l'aguait de com ens "estimen" els espanyols. Tu encara pots dir que ha sigut una minoria pero a Espanya i contra els catalans es majoria, i això es pot comprobar cada dia que passa. Que no veus que es vergonyós ballart?
xavi
Davant la ineficència dels alcaldes sociates, em sap greu si ofen la paraula, per garantir que un poble lliure pugui decidir el seu futur. Demà me' n vaig a empaperar tot Terrassa. Empaperar.com I Ballart quan dius Visca Catalunya ( digueu de veritat).
Doncs au, que els altres no hem rebut insults!
I amenaces de mort, en Puigdemont, en Mas, en Jonqueres , l'Anna Gabriel han vist amenaces a ells i a les seves famílies. I en conjunt ens diuen de tot, des de nazis a criminals. Només que tu no has de suportar escorcolls, ni et citen a declara, ni t'amenacen amb destruir la teva carrera, embargar els teus bens o ficar-te a la presó. Tindries raó si denunciessis TOTS els insults i abusos, però els que rebem els altres no desperten el teu sentit democràtic. Ves per on.

envia el comentari