C's vol que l'Ajuntament de Terrassa no destini ni un euro a l'1-O

L'agrupació municipal presentarà un recurs d'impugnació al decret de l'alcaldia de suport a les lleis separatistes

El portaveu municipal de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició perquè "no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l’1-O". En aquest sentit, també ha instat el Consistori a què “protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals i no faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”.

 

C's considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat González després de recordar que el partit taronja ha reclamat als municipis on té representació municipal “un informi jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l’1-O”. I ha afegit que C's està presentant un recurs d’impugnació al decret de l’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir “un referèndum que no es farà”.
Comentaris
josep de sitges
aneu fent les maletes, rucs, us queden dos telediarios aquí
0
Karlus
Fora feixistes de casa nostre
0
Paco
¿Por qué me da la sensación que todos estos de CS, PP i PSC, tienen cara de resteñíos y mal follaos? Claro, por eso viven amargados y nos quieren amargar a los demás.
0
federalista
hahah 3 fanatics adoctrinats dien el mateix o sera el mateix fanatic, quina pobressa de ideas en tenen els indepres, cot has d 'anar a altre circ a agafar retrasats pero mes evolucionats, aquests 3 retrasats no serveixen ni per llepar-me el cul, a mi ni per rentar-se el cul ells
7
C's = corruptes i feixistes
I que? Han fet l'anunci en castellà oi?
0

envia el comentari