MónTerrassa
Josep Cadalso ens trasllada a la Terrassa dels Jocs Olímpics del 92
  • CA

Els Jocs Olímpics de Barcelona’92 va situar Terrassa en el mapa del món. Josep Cadalso, periodista i cap d’esports del Diari de Terrassa ha presentat un llibre sobre aquest esdeveniment històric, a l’auditori del BBVA. Són entrevistes a 25 persones de totes les àrees que permeten fer una immersió.

“Marcats pel 92” és el primer llibre de Josep Cadalso. Editat per la Fundació Torre del Palau, compta també amb la participació dels fotoperiodistes i Nebridi Aróztegui i Cristóbal Castro, cap de fotogradia de Món Terrassa.

Per la ciutat egarenca, subseu d’hoquei, hi ha un abans i un després. I se celebrarà com cal, amb tot tipus d’activitats que s’han programat pels propers mesos.

Els Jocs van marcar un punt d’inflexió, i la Ciutat més Olímpica del Món va demostrar la seva capacitat de treball i va assolir el repte amb més que un excel·lent. Van ser 19 els olímpics i olímpiques terrassenques que van participar en l’esdeveniment, i 14 van fer-ho a la ciutat egarenca, i tres d’elles vam obtenir la medalla d’or d’hoquei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa