Més de 46.000 euros recaudats al Torneig Hockey Solidari

Aquests diners aniran destinats a diverses entitats socials de Terrassa
Segons la font de matadepera.cat, la novena edició del Torneig Hockey Solidari que va tenir lloc entre el 9 i l’11 de juny es van inscriure 1.300 persones i van recaudar més de 46.000 euros, que aniran destinats a diverses entitats socials terrassenques. 

 

El passat dijous 6 de juliol la Masia Freixa de Terrassa va ser l’escenari on es va fer entrega dels diners als projectes d’aquest any. Se’n van encarregar Carmen Mas, presidenta de l’associació, i Ivà Morcillo, el seu secretari. El lliurament es va fer fer als representants dels cinc projectes d’aquest any: Creu Roja de TerrassaEsplai La Fàbrica de Can TusellCentre Esplai GuadalhorceAssociació Alba, i Associació La Causa Nostra Laetitiae

 

A falta del tancament oficial dels resultats, encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s'ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 euros a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. La següent entrega es farà una vegada tancats els resultats.

  

  

 

 


Els representants de les entitats han expressat la il·lusió que els fa rebre aquesta ajuda, especialment els projectes que la rebien per primera vegada com l’Associació ALBA o La Causa Nostra Laetitiae. En aquest sentit, Carmen Mas ha destacat “l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat molt i és d’agrair”.
 

 

Més informació

 
Comentaris

envia el comentari