Llums de disseny made in Matadepera que il·luminen arreu del món

Belight Barcelona és l'empresa que ha creat Josep Riera i que ja s'ha fet un lloc en el mercat internacional
Josep Riera és el fundador de l'start up Belight Barcelona | Matadepera.cat

 

 

El passat mes de novembre va néixer a Matadepera Belight Barcelona, una start up que dissenya llums d'estil nòrdico-mediterrani i que en tan sols quatre mesos de vida ja ha aconseguit més de 10.000 seguidors a Instagram.

 

Tot va començar quan el jove emprenedor Josep Riera va comprar un llum i va veure que el sector de la il·luminació decorativa podia oferir on line un producte més modern, senzill, fet a mà i a l’abast de totes les butxaques. Aquesta idea el va impulsar a crear Belight Barcelona.

 

“Es tracta de productes amb dissenys personalitzats, fets a mà per artesans de proximitat. D’aquesta manera, també es generen oportunitats de negoci als petits fabricants locals”, explica el seu fundador, Josep Riera, a Matadepera.cat. En aquests moments, Belight Barcelona ja està realitzant comandes fora d’Espanya i està treballant en la internacionalització de l’empresa.

 

Josep Riera va estudiar Administració i direcció d’empreses i Ciències Econòmiques a la Universitat Abat Oliva de Barcelona. Un cop finalitzats els estudis universitaris, va realitzar un Màster en Direcció de Màrqueting a EAE Business School. Després de treballar com a responsable de màrqueting de diverses empreses, el novembre de 2016 va decidir fer realitat un dels seus objectius personals: crear la seva pròpia empresa.
Comentaris
Molinenc
Belight Barcelona, una empresa catalana, d'un innovador, amb el seu web en espanyol i anglès... El català no sembla existir...
5
DUDI
Penós el comentari de Molinenc
2
The_redactor
Crec que no es un tema de la procedència de l'empresa sino del objectiu. Mango, chupachups, infojobs... també son empreses catalanes i no tenen la web en català..
0
Cris_pm
Jo vaig comprar un llum de Belight i es genial!! Moltes Felicitats aquests nois!
0

envia el comentari