El Pi de Sant Sebastià baixa dissabte

El lloc de trobada per baixar el Pi de Sant Sebastià de Matadepera serà com cada any el bosc de la Pedrera de l'Angelet, al final de carrer Gaietà Vallès (Can Prat).

 

Es trobaran els focs encesos i amb un gran ambient de festa, se soparà, riurà i s'agafaran forces per baixar el pi. Dies abans es facilitarà la inscripció i el registre dels baixadors que disposaran així d'una assegurança. Tampoc no caldrà ser membre de l'entitat per participar-hi.


A les 10 de la nit, tres petards avisaran del l'inici de la baixada del pi fins la plaça de Cal Baldiró. La Junta demana que tothom tingui una especial cura de deixar l'espai natural net de deixalles així com que es retirin els vehicles estacionats en aquest itinerari per evitar ratllades i altres problemes en el moment de baixar el pi.El pi es baixarà pels següents carrers: Gaietà Vallès, Sant Miquel, Jaume Español, Plaça Sant Jordi, Sant Llorenç, Sant Joan, Carretera de Terrassa, Sant Isidre i Plaça de Cal Baldiró. A l’entrar al carrer Sant Joan, i com d'altres ocasions, el Toni i la Mònica de La Granja de Matadepera oferiran beguda als portadors. I aquest any, es tornarà a gaudir de la música popular creada especialment per corejar l’arribada del pi a la plaça. El mestre Sergi Cuenca va composar aquesta melodia que acompanyarà aquests moments d’alegria
col·lectiva.I llavors, i fins a la matinada, festa a la mateixa plaça amb la música del DJ matadeperenc Jordi Gavarró.
Comentaris

envia el comentari