Món Terrassa, un any batent rècords

El diari terrassenc és el més llegit a la ciutat, amb un lideratge consolidat a les xarxes socials de Terrassa i comarca
Fira Modernista | Cristóbal Castro

 

En només un any de vida, Món Terrassa s'ha convertit en el mitjà de comunicació amb més audiència de Terrassa. Segons les últimes dades oficials d'OJD, corresponents al mes de juliol, el diari ha obtingut 146.000 lectors mensuals (navegadors únics, en el llenguatge d'internet) que han llegit un total de 670.000 notícies publicades al mitjà. En el còmput diari, Món Terrassa és llegit per més d'11.000 persones, de dilluns a diumenge.

 

Més enllà de la xifra absoluta de lectors, Món Terrassa també és el principal mitjà de comunicació a les xarxes terrassenques, amb un rècord absolut de 20.500 seguidors a Facebook. Això equival pràcticament a un 10% del cens de Terrassa, un nivell de seguiment molt per sobre del de qualsevol altre mitjà de comunicació de la ciutat. De fet, la pàgina de Facebook de Món Terrassa és, en qualsevol àmbit en què es miri, la que té més seguidors a la ciutat. Món Terrassa, a més, també és accessible a través de Twitter i Instagram. Món Terrassa també s'ha convertit en la principal referència informativa als municipis d'Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls, Matadepera, Castellbisbal i Rellinars.

Enderrocs a Ca n'Anglada | Cristóbal Castro

 

 

Món Terrassa forma part del grup Totmedia, presidit per Ramon Grau, i és el resultat de la confluència accionarial de diverses empreses de Terrassa i comarca. Des de la seva fundació el diari és dirigit pel periodista Joan Manel Oller, amb redacció física al carrer de la Font Vella, número 7. El Consell d'Administració de Mon Terrassa SL és presidit pel també periodista Salvador Cot.

 

 
Comentaris
Josep Ballbè i Urrit
PER MOLTS ANYS ! És evident, Joan-Manel, que fas un molt bon producte. Mai no canviïs i sempre endavant !!!
Xavi de Can Palet
Enhorabona, sou la meva referència. Només fa un any?

envia el comentari