Títol de la imatge Salvador Cot President del consell d’administració
(Terrassa, 1965)
 

Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de RAC1, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.
 

salvador.cot@mon.cat

Títol de la imatge Joan Manel Oller Director
(Monistrol de Montserrat, 1965)
 

Periodista i historiador. Abans de dirigir el MónTerrassa havia estat el director de La Torre del Palau, del NacióCastells i de l’Avui Terrassa. Ha treballat a Diari de Terrassa i a Vadevi.cat. És autor de diversos llibres d’història de Terrassa com El modernisme a Terrassa i Apunts per a una història de la premsa a Terrassa. I coautor de Les Fonts Naturals de Terrassa, Les Torres d’Aigua de Terrassa, Fenòmens Meteorològics a Terrassa, i Les MInes d’aigua, entre d’altres.
 

joanmanel.oller@monterrassa.cat

 

Títol de la imatge Lluïsa Tarrida Coordinadora de redacció
(Terrassa, 1982)

Periodista i humanista. Master en innovació i qualitat televisiva. Postgrau en gestió i politiques culturals. Ha treballat al Diari de Terrassa, TV3, La Vanguardia, Rubí Notícies, i a La Torre del Palau. Premi Civisme de periodisme d’Acció Cívica i Ciutadania 2008.

 

lluisa.tarrida@monterrassa.cat

 Títol de la imatge Cristóbal Castro cap de fotografia
 


Fotoperiodista de Terrassa. És autor de diversos llibres de fotografia, ha presentat els meus treballs a nombroses sales del país, fa de comissari d'exposicions i darrerament es dedica a la recuperació d'arxius històrics.


cristobalcastro285@gmail.com
 


 Títol de la imatge Zaida Torregrosa Directora Comercial

(Monòver, 1983)

Laboralista i formada en Màrqueting i Publicitat. Ha treballat com assesora fiscal i laboral. També ha treballat al departament de publicitat i promoció de la Revista El Temps, a Catalunya.


zaida.torregrosa@monterrassa.cat