Correus demana als treballadors que no enviïn material relacionat amb l’1-O

L'empresa estatal ha fet arribar una instrucció a directors d'oficines i de sucursals perquè impedeixin l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans
Furgonetes de repartiment de Correus | ACN

 

Correus ha demanat als seus treballadors a Catalunya que s'abstinguin de "realitzar l'admissió d'enviaments, o dur a terme qualsevol acte, que pugui estar relacionat" amb el referèndum de l'1 d'octubre, segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l'ACN. La instrucció d'aquesta empresa pública estatal recorda que "Tribunal Constitucional ha acordat la suspensió de tota la normativa que regula el referèndum d'autodeterminació de Catalunya" i que també queda suspesa "qualsevol actuació o iniciativa" que permeti celebrar la consulta. Amb aquesta missiva, destinada als directors d'oficines i sucursals, es pretén impedir l'enviament de targetes censals o notificacions de les meses als ciutadans.


La missiva també demana que s'informi d'aquestes instruccions a "tot el personal de les unitats, amb especial atenció als torns de tarda, així com al personal de les oficines dependents". A més, subratlla que si els treballadors tenen algun "dubte, aclariment o incidència", es posin "immediatament en contacte" amb seu "cap de sector".
Comentaris

envia el comentari