Cinc detinguts de Terrassa per cultivar 1.000 plantes de marihuana a Mediona

En l'operatiu es van comissar 36 quilos de cabdells preparats per ser venuts amb un preu de mercat superior als 200.000 euros
Imatge de la plantació de marihuana
Imatge de la plantació de marihuana | ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 de febrer cinc homes d'entre 30 i 59 anys i veïns de Terrassa per cultivar 1.000 plantes de marihuana en una casa d'una urbanització pertanyent al municipi de Mediona, a l'Alt Penedès. Els fets es van produir quan una patrulla que feia tasques de vigilància per la zona va detectar una forta olor de marihuana procedent de la casa en qüestió. Amb el permís dels titulars de la casa, que en aquell precís moment hi arribaven en cotxe, els agents van accedir al pàrquing de l'habitatge on van localitzar les plantes de marihuana així com tots els elements necessaris pel seu cultiu. També van comissar 36 quilos de cabdells de marihuana llestos per ser venuts amb un preu de mercat superior als 200.000 euros.


 

A banda dels cinc detinguts, els mossos també van denunciar tres dones que estaven a la casa. Tots cinc seran citats properament per declarar davant del jutge.
Comentaris
fumeta
Jo els faria fumars-els tots ,un darrera altre, fins que s´acabessin tots els cabdells.

envia el comentari