Velasco i Escofet, tercers a la 82a Travessada al Port de Salou

Els dos nedadors infantils del CN Terrassa van pujar el podi
Queralt Velasco, amb el trofeu que l'acredita com a tercera a Salou | CN Terrassa

 

 

Els nedadors del CN Terrassa Queralt Velasco i Pol Escofet van obtenir una meritòria tercera plaça en categoria infantil en la 82a Travessada al Port de Salou que va celebrar-se aquest dilluns sota l’organització del CN Reus Ploms. La prova va desenvolupar-se sobre una distància de 2.150 metres.

 

Velasco va aturar el crono en 28’27”, marca que li va proporcionar la quarta posició en la general femenina. El triomf infantil va correspondre a Laura Rodríguez (CN Igualada), amb un registre de 27’27”, mentre que Paula Juste (CN Lleida) va ser segona amb un temps de 28’08”. Al seu torn, Escofet va establir una marca de 28’24” que el va situar setzè en la general masculina. Pol Roca (CN Lleida) va imposar-se en categoria infantil amb 27’38” per davant de Roger Pastor (CN Sabadell), segon amb un registre de 27’42”.

 

El CN Terrassa va comptar amb tres representants més en aquesta prova. Cristina Riba va finalitzar quarta en categoria màster +40 i 34a de la general amb 36’23”, Gerard Velasco va classificar-se novè en categoria júnior i 31è de la general amb un temps de 30’’34” i Xavier Labarias va ser setè en categoria màster +50 i 74a de la general amb una marca de 42’52”.
Comentaris

envia el comentari