MónTerrassa
El Terrassa FC suma d’un en un
  • CA

El Terrassa FC ja suma cinc jornades invicte (amb dues victòries i tres empats). Una sempre incòmoda Pobla de Mafumet ha empatat avui a l’Olímpic tot i que s’hauria pogut endur els tres punts. Se suma, però al ralentí.

Primera part

Empat a 1 a la primera part. Els primers 45 minuts han estat dominats pels homes de Cristian, que han marcat el primer gol al minut 34, després d’una errada de Zona Zàping del porter de La Pobla. Carlos Martínez ha aprofitat el mal refús per marcar, en el moment de pitjor joc del Terrassa. Calia tancar el partit, i els vermells han tingut un parell de bones oportunitats al 37 i al 43, però quan ja es veia una arribada tranquil·la als vestidors, una jugada entortolligada dins l’àrea local, on ningú treia la pilota, ha permès a La Pobla fer el seu gol.

Segurament, l’empat no feia justícia al que havia passat, ni a les repetides ocasions dels homes de Cristian que, com sempre, han mirat més endavamt que endarrere. I fruit d’això ha estat un gran ensurt al 22, quan una bola llarga ha passat Amantini i Iván Vidal se n’ha anat sol fins la porteria d’Ortega. Al davanter se li ha fet de nit, tot i així el seu xut s’ha estavellat al travesser.

Segona part

Quin avorriment els primers 25 minuts. L’empat ha romàs al marcador, de miracle, i gràcies. El davanter centre de La Pobla s’ha quedat sol davant Ortega tot just començar. L’ha picat i ha sortit per damunt del travesser. I al 52 Ortega ha fet una errada que si acaba en gol es viralitza a Youtube. El porter ha fet una gran rematada… que ha sortit fregant el pal dret de la seva porteria. Si la primera part ha estat entretinguda, la segona, en la seva primera franja, ha estat tot el contrari.

La Pobla ha tancat bé els espais a darrere i s’ha dedicat a deixar passa el temps, mentre el Terrassa no tocava la tecla adient per arribar a l’àrea defensada per Campos. Massa espesos estaven els homes de Cristian. I el més fàcil semblava un contraactac dels visitants. L’ensurt es veia a venir. Així, La Pobla l’ha tingut al 74, i l’ha tornat a tenir al 78. En ambdós casos, Ortega s’ha fet gegant pels davanters. L’entrada de Nils Puchades no ha canviat el panorama. I Ortega ha mogut una segona fitxa la 80, posant Ferreira al lloc de Carlos Martínez. La primera gran aturada del porter visitant ha hagut d’esperar fins al minut 85, tore refusant un gran xut d’Àlex Fernández des de fora de l’àrea.

Els egarencs, en els partits a l’Estadi Olímpic de Terrassa, mai no han gaudit d’un triomf davant Pobla (quatre empats i dues derrotes) fins avui. En canvi, a Tarragona sí que han guanyat. El balanç general és de 2-6-4 (8-12 en gols).