Sergi Cebrián, atacat per portar la senyera en el podi d'un campionat internacional

Alerta Digital critica la Federació Espanyola de tir en arc de fer cas omís a les queixes rebudes contra l'arquer de Terrassa per no exhibir la bandera espanyola
Sergi Cebrián, dalt de tot del podi | S.C.

 

 

La fotografia en què es veu Sergi Cebrián lluint una senyera dalt del podi del Campionat Europa Field a Alemanya no han agradat a tothom. Segons recull el diari Alerta Digital, la Federació Espanyola de tir amb arc ha rebut per escrit les queixes d'un veí de Terrassa perquè l'esportista egarenc no va lluir la bandera espanyola. La Federació però ha manifestat que "no podem controlar el que fan els atletes fora del podi".

 

El diari es mostra molest amb la Federació ja que "el que es veu a la fotografia és l'esportista xarnego posar amb la bandera catalana en el primer caixó del podi". Alerta Digital retreu a Cebrián que va acudir al campionat "en representació d'Espanya" i li recorda que "l'arquer de Terrassa rep una important subvenció de la Federació Espanyola. Per què no és coherent amb el seu proclamat catalanisme i la refusa? Per què la Federació permet que en una cerimònia d'imposició de medalles, un dels seus esportistes posi amb una bandera que no és la del país al qual representa durant el campionat?", es pregunten. 

 

Aquesta informació no ha agradat tampoc a Cebrián que a través de les xarxes socials ha manifestat que "la Federació Espanyola de tir amb arc mai m'ha aportat ni un euro, ni en formació, ni en desplaçaments, ni en res. Tot els diners surten de la meva butxaca, de l'aportació dels meus patrocinadors i del meu club". Així mateix, l'egarenc afima que "no és un fet que la bandera catalana, en aquest moment, és una bandera oficial de l'Estat?", per acabar dient que "tota la meva família (pares, germana, avis maters i paterns) són nascuts a Catalunya, però si algun d'ells ho hagués fet a Leon, Cartagena, Sevilla o Mèrida tindria l'honor de ser un 'xarnego', ja que a la meva família es van esforçar en educar-me amb els valors del respecte a la cultura i la tradició. Sóc conscient que la diversitat cultural només pot millorar la societat". Cebrián acaba amb un eloqüent: "Visca Catalunya i visca Ègara!".

 

  

 

 

 

 
Comentaris
Bacoretta
Els caragols sempre deixen les babes i si es per atacar als altres , a mes a mes, treuen també les banyes.
3
ismael gutierrez
tenia que haber lucido las dos banderas la senyera y la española algo de catetismo, si luego le viene una multa que no se queje, él compite representando a España, Catalunya por sí sola no puede tener representación, nal menos lleva la senyera, no el trapo con la estrellita, falta ñla parte alta de la foto , en una competicion con un poco de categoria, izan las banderas oficiales las que valen, en fin otro cateto, que le vamos a hacer
208
atacado ????
es un comentario, no un ATAQUE que forma de hablar, buscando que los perros rabiosos empiecen a despotricar del diario de España y todo lo que se menee que no sea separatista
137
Andres Barrera
Se m'en fot la bandera que vulgui portar "fora del podium". Pero al podium qualsevol atleta hauria de portar la bandera del pais al que esta representant. Si hi ha anat a aquest campionat a correr, es perque esta representant a un pais concret; si li fa rabia aquest pais, que no hi vagi en el seu nom. Si un estremeny esta representant a Espanya, o un napolita a Italia... no entenc que puji alla dalt amb una altra bandera. Es ben senzill, no? Com es que aquestes coses nomes les protagonit
165
almogavar
Es veu que el veí de Terrassa te molt poca feina. Que n'arriba ser de pallús!!!!!!!
Karlus
Molt bé Cebrián, ni cas a les crítiques feixistes
1
Rubert
Ismael Gutiérrez: Catalunya no es esquizofrénica, puede y sabe representarse sin necesidad de exhibir mamarrachos borbónicos impuestos y nunca deseados y menos aún sentidos.
0
Fat Boy
Si es presenta (que no representa) per Espanyistan es perque no es pot presentar representant Catalunya, perque els espanyistanesos no ho permeten, per tant la solucio es que es pugui presentar pel seu pais i no per la potencia ocupant. Aixo del "mia, o de la tumba fria" es d'allo mes espanyistanes.
0
Maria
Trobo que l'esportista a contestat molt bé. A més jo pregunto: els catalans no paguem amb els nostres impostos la Federació Espanyola de tir i totes les altres?
0
Josep
Després del 1-O ja tornarem a parlar!!*!!
1
Maria PILAR MEDINA
Ell pot portar la bandera que vulgui, si com ell diu, la Federació Espanyola no li paga ni el transport. És que Catalunya no paga a la Federació Espanyola?. Si tots els esportistes catalans juguessin per Catalunya, Espanya no tindria cap medalla d'Or, tot s'ho emportant els catalans.
0
jomateix
per l'Ismael Gutierrez: Te lo voy a escribir en tu idioma por que dudo que puedas entenderme con el mio, es para demostrarte educacion, algo de lo que tu careces. No tienes ningun derecho de insultar a este campeon ni a nadie. Si no te gusta, te aguantas...nosaltres ja tenim prou de aguantar tants insults del gobern central i d'alguns CATETOS que escriuen per aquest diari. Apa, posat el telecinco i comprat el Pais i segueix il-lustrante.
1
Albert
Doble felicitació, una pel campionat, i l'altra per ser una persona compromesa, valenta, coherent i intel.ligent. Moltes gràcies!
0
jab
Aquests espanyols si mai son independents els catalans, això de no poder tenir la il•lusió de creure’s que dominen aquest imperi que ja estar en la coneguda fallida imperial de que en Espanya mai es posa el sol…, . ¡¡¡fan pena!!!.
0
App
És increïble, si en un pòdium del gran premi d'automobilisme en Fernando Alonso portes l'asturiana també el criticarien?
0
Arquer
A Catalunya l Estat no ens paga res, al contrari!!! Per aixo no van publicar les balances fiscals fins que les varen falsificar.
0
@ Ismael i els dos comentaris que segueixen
Alguns encara s'estranyen de que vulguem ser independents, sols llegint els vostres comentaris ja es demostra que no hi res a fer, ni accepteu la diferencia, ni mai l'acceptareu. Rés de rés a fer, sols l'1-O votar SI.
0
El Fornet d'en Rossend
Andres Barrera, saps llegir? Ho dubto. Saps perquè? Perquè has escrit "córrer", i ell practica tir amb arc. El proper cop llegeix abans d'escriure. T'estalviaràs fer el ridícul!
0
Pau
Ismael Gutiérrez: tú no puedes llamar cateto a nadie porque el primer cateto etes tú, como todos los que queréis ser españoles pudiendo ser catalanes. Quítate la boina antes de comentar. I això també va per l'altre espanyolot, encara que escrigui en català.
0

envia el comentari