El JE Terrassa presenta els seus nous equips

El club compta amb una desena de conjunts per aquesta nova temporada
Presentació dels equips del JET
Presentació dels equips del JET | JE Terrassa

 

 

Aquest diumenge es van realitzar la presentació dels equips de la JE Terrassa. Aquesta temporada compten amb un total de deu equips a més de l'escola de bàsquet, és a dir, nens i nenes que estan aprenent a jugar a aquest esport sense ànim de competició. La resta de grups són:

 

Un equip pre-mini, amb jugadores que ja fa uns anys que van començar com escola i que segueixen amb el bàsquet. Enguany, s'han realitzat noves incorporacions per fer un equip amb gran projecció. El mini està format per jugadores ja "veteranes" del club, és a dir, que són amb el JET des de ben petites i ara ja comencen a veure la tècnica i l'esperit d'equip que tant domina en aquesta categoria. 

 

Presentació dels equips del JET
Presentació dels equips del JET | JE Terrassa

 

 

En la categoria infantil hi haurà tres equips, dos en la categoria pre-infantil i un en categoria infantil. Tant, el pre-infantil blau com l'infantil es troben en la màxima categoria i per tant, un alt nivell de competició. El pre-infantil rosa un equip amb gran potencial de creixament de les seves jugadores. En la categoria cadet, el club té aquest any un cadet de primer any, el cadet rosa. Aquest cadet competirà en la categoria interterritorial i per tant, serà una temporada d'alta competició per tal de créixer esportivament. Per altra cantó, el cadet blau o "minicanis". Un equip que fa ja molt anys que juguen juntes i que es coneixen molt entre elles. Competiran en categoria preferent.

 

En la categoria júnior, hi haurà el júnior rosa en categoria interterritorial. Aquest equip de "planter" majoritàriament comença aquest any amb la categoria júnior i per tant, és un any de preparació per arribar l'any vinent a preferent amb un equip realment consolidat. L'altre equip júnior, júnior blau, en categoria preferent, és un equip de "nova fornada" majoritàriament, que està realitzant un treball de consolidació i coneixament. I finalment, el sènior, JET QSPORT, és un equip que ja s'ha anat presentant en xarxes socials i que esperen que facin gaudir a tot el club d'una gran temporada. 

 

Presentació dels equips del JET
Presentació dels equips del JET | JE Terrassa

 
Comentaris

envia el comentari