Dues egarenques participen en el primer ALLSTAR de Copa Catalunya

Es tracta d'Elena Silva, del JET Qsport, i d'Octavia Crump, del Club Natació Terrassa A
Elena Silva i Octavia Crump, en el grup blau de l'Allstar | JET

 

 

El primer ALLSTAR de Copa Catalunya s’ha disputat aquest cap de setmana 7 i 8 de gener al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha reunit a una selecció de jugadors del Grup 1 i Grup 2 de la màxima categoria catalana, tant en categoria masculina com femenina, escollits en votació per part dels entrenadors de la categoria. Entre la vintena de jugadores seleccionades, en destaquen dues procedents de clubs de Terrassa, les quals formaven mateix equip. Es tracta d'Elena Silva, del JET Qsport, i d'Octavia Crump, del Club Natació Terrassa A

 

En l'enfrontament entre els equips blancs i blaus (on hi havia les egarenques) les guanyadores han estat les primeres per 67 a 61 després d'estar gairebé tot el partit per darrere del marcador. Va ser un enfrontament marcat per un ambient festiu, el qual van poder més de 1.000 persones. L'MVP del partit va ser Barbara Torrón (CAMPING BIANYA ROSER), amb 16 punts i 3 rebots, amb un 15 de valoració.

 

D'altra banda, el concurs de triples també va tenir participació egarenca. la guanyadora ha estat Anna Jòdar, jove jugadora del GEiEG, que ha derrotat a la final a Cristina Peña, del Basket Almeda. Les altres participants al concurs han estat: Sònia Pascual del Unilever Viladecans, Laura Arias del CEJ L'Hospitalet, Anna Boleda del Barça CBS, Anna Arola de l'Arenys Bàsquet, l'egarenca Elena Silva del JET - QSport i Hannah Kador del Platges de Mataró.

 

 

 
Comentaris

envia el comentari