Cinc medalles del BMX Terrassa al Campionat d’Espanya
  • CA
Equip BMX Terrassa a Ricla | BMX Terrassa

!--akiadsense-->

La població aragonesa de Ricla a Saragossa, va viure durant el cap de setmana els campionats d’Espanya de BMX 2018. Més de 300 corredors van prendre part a la cita més important a nivell estatal on Gustavo Alcojor, com ja va fer al Campionat d’Espanya que es va celebrar a Terrassa al 2016, va ser el vencedor a la categoria absoluta seguit de Guillermo Garay de Badajoz i Angel Sánchez de Madrid.

Pel que fa als corredors del Club BMX Terrassa, van participar-hi un total de 22 pilots dels quals quatre, Lluis Hiniestrosa, Mabel Pérez, Ainhoa Mañas i Ian Morillo van ser convocats per la Selecció Catalana de BMX. En categoria Junior masculina i femenina es van assolir uns importants resultats amb la medalla de bronze aconseguida per Lluis Hiniestrosa i la medalla de plata de Mabel Pérez en categoria Junior femenina. Ian Morillo es feia amb la tercera plaça penjant-se la medalla de bronze en categoria Infantil de nois de 13 i 14 anys, una de les més nombroses formada per 35 participants. Els dos darrers podis van ser per Maria Herencia que es proclama subcampiona en categoria principiants femenina 9 i 10 anys i Marcos Herencia que és tercer en Promesa nois 5-6 anys.

Mabel Pérez, subcampiona en categoria Junior | BMX Terrassa

La resta de resultats de l’expedició del BMX Terrassa van ser: Pau Casanova 5è, Manel Mañas 6è i Javier Moreno 7è a la categoria Junior Homes. Ainhoa Mañas 4a en categoria Cadet femenina i 5a en Cruiser femenina 13-16 anys. Ian Morillo una caiguda a la darrera recta quan disputava la final cruiser 13-16 el fa ser 8è. Iker Rodríguez es 7è en cruiser 17-29 anys després d’una forta caiguda a la final. Marc Martínez arriba a semis i es queda a les portes de disputar la final de la categoria 17-29. Joan Abadia és 20è a cadet, nois de 15 i 16 anys. Max Martín arriba a quarts de final en categoria infantil 13-14 anys, després de disputar les classificatòries amb 1/8 de final. Izan Gómez 15è en cruiser 13-16 anys. Nerea Arjona, 6ª a infantil femenina de 13 i 14 anys. Berta Martínez, 9ª en categoria Alevín femenina 11 i 12 anys. Jan Berenguer, 17è en nois Alevins d’11 i 12 anys. I finalment a la categoria principiant de nois 9 i 10 anys, amb 31 participants, Sergio Morillo arriba a semifinals i Saúl Pérez, Edgar Vela i Hugo Yebra a quarts de final