La Cambra de Terrassa s'adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

Marià Galí anuncia dins dels Premis Cambra 2017 el suport al referèndum per "ser l'expressió de l'aspiració de resoldre mitjançant votació democràtica la situació política"
El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí | Cambra Terrassa

 

 

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va lliurar aquest dijous, dia 15, a Matadepera els Premis Cambra 2017, en un acte que va ser presidit pel conseller d'Empresa Jordi Baiget i Cantons, i que va finalitzar amb un sopar relacional amb els prop de 500 assistents, entre els quals s’hi comptaven representants d’institucions, empresaris del territori i personalitats destacades del panorama econòmic i polític del país. 

 

El president de la Cambra, Marià Galí, va comunicar la seva intervenció comunicant l’adhesió de l’entitat al Pacte Nacional pel Referèndum, com a expressió de l’aspiració de resoldre mitjançant votació democràtica la situació política, i reafirmant que "a les empreses el que els interessa és la bona praxis, ja que la bona praxis genera confiança, i aquesta és fonamental perquè inverteixin”. Va destacar la necessitat de ser pragmàtics, ja que "l’endemà s’haurà de prosseguir amb la tasca de construir o reconstruir un marc de relacions favorable als interessos econòmics, polítics i socials del nostre país".

 

 

 


Europa i el paper de les cambres territorials

 

Galí, va vincular el lema de la nit Interconnecta’t amb la importància d’establir xarxes d’intercanvi de coneixement i esforç afirmant que "per això existeixen els clústers, les aliances estratègiques per a la internacionalització o per a la creació de la cadena de valor". En relació al paper d’Europa com a element clau, el president de la Cambra va destacar que dins del context d’incertesa i volatilitat i en interès de les empreses i de la societat en general "cal més Europa, impulsant de forma conjunta més projectes d’integració per consolidar i potenciar el que s’ha assolit fins ara i possiblement permetre que els diferents estats membres evolucionin a ritmes diferents per impulsar altres polítiques més pròpies".

 

I també va apuntar la importància dels principis empresarials de la qualitat total, la responsabilitat social i la sostenibilitat, ja que “pretenen això, complir amb les expectatives de tot allò que forma part de l’empresa, creant valor, ara i en el futur”. Marià Galí va remarcar també la importància de la nova llei de cambres i va afirmar que “ha de ser més representativa que executiva”. Va subratllar que “el valor de la proximitat i del dia a dia de les empreses el tenim les cambres territorials i la Cambra de Catalunya ha de ser l’entitat aglutinadora d’una autèntica representació general de les cambres catalanes i de les empreses que hi seran representades”.

 

 


Fotografia de família dels guardonats en els Premis Cambra 2017 | Cambra Terrassa
 

Les 13 empreses guardonades 

 

En aquesta edició, un total de 13 empreses seran guardonades i l’empresari Baldiri Miret, del Grup LAMIRSA SA (Laboratorios Miret), ha rebut el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional. Es tracten dels premis a la iniciació a la internacionalització atorgada a Batec Mobility de Sant Quirze del Vallès i Serafí Indústria Gràfica Publicitària de Terrassa, especialista en 'e-commerce' i campanyes multi-canal; a la trajectòria internacional consolidada a Deltalab de Rubí, dedicada al disseny i fabricació d'un sol ús per a laboratoris i Lorefar de Castellbisbal, que fabrica solucions d'il·luminació i ventilació interior i exterior; i a l'impuls a la innovació, la investigació i el desenvolupament a Amate Audio de Terrassa i HP de Sant Cugat del Vallès.

 

Els guardons al compromís i la sostenibilitat s'ha concedit a Bidons Egara i Mútua de Terrassa; a l'empresa saludable a Catlab (Parc Logístic de la Salut) de Viladecavalls, un laboratori de proves diagnòstiques que dona servei a 98 centres d'extracció i Nifco Products Espanya de Terrassa i, a la millor iniciativa comercial i de serveis a Invinet Sistemes de Sant Cugat i Lúcid Product Design Agency de Terrassa. També han estat premiades en a categoria de Comerç i Serveis, Agency SL; i, finalment, en empresa de Nova Creació, Appart180 de Sant Cugat del Vallès.Comentaris
Som-hi tots!!!!
Perfecte, aixì te de ser, qui per por no agafi lloc i no surti a la foto, desprès que no plori i no es queixi,..tindrem memoria, i tant que en tindrem.
0

envia el comentari