Artur Martínez obrirà un nou restaurant a Barcelona

El xef del Capritx decideix canviar de nom el seu projecte gastronòmic i endur-se'l a la capital

Aquest diumenge, el xef Artur Martínez ha publicat a través de les xarxes socials un comunicat en què explica la decisió que ha pres finalment respecte el nou projecte gastronòmic. Així, finalment, s'ha decidit traslladar el futur restaurant a Barcelona. "Sempre vam defensar que Capritx seria a Terrassa o no seria. Que un projecte tan arrelat a la nostra comarca i a la nostra història familiar no tindria sentit fora d'aquest context", defensa el cuiner i afegeix que per aquest motiu "el nou restaurant serà rebatejat i renaixerà com l'evolució natural cap a un concepte més gastronòmic i personal, deixant enrere les extremes limitacions per avançar en el desenvolupament de la nostra cuina en total llibertat".

 

Martínez afirma que "el Capritx ha estat una aventura tan màgica com inusual" i la seva trajectòria és "digna de conèixer i valorar". Malgrat el seu trasllat a Barcelona, el cuiner de Terrassa subratlla que continuarà "defensant i gaudint devotament el patrimoni culinari del meu territori a través d'altres apassionants i autèntics projectes de restauració". Justament, un d'aquests nous projectes que es durà a terme a Terrassa és un nou restaurant ubicat al carrer Torrella i que compartirà amb el també xef egarenc Marc Ribas.

Comentaris
Llepa fils.
Marc mira de fer amb la cuina una mica mes de higiene, ja que per la tele això de menjar a sobre de tota la plata amb el menja fet, no queda mol be.

envia el comentari