Rafel Serres en estat pur, en una exposició a La Galeria de Terrassa

L'exposició es pot visitar a l'Espai La Galeria | Centre Cultural de Terrassa

 

 

L’Espai La Galeria, gestionat per l’Estudi Tigomigo, l’Espai G d’Art, els Amics de les Arts i Joventuts Musicals i el Centre Cultural Terrassa, presenta aquest dijous, a les set de la tarda, l'exposició de Rafel Serres Pintures, dibuixos i gravats. Es podrà veure fins al dia 30 de gener. 

 

Nascut a Terrassa el 1944, Serres ha estat professor de dibuix i pintura al Patronat d’Ensenyament. Usuari del Col·legi de Belles Arts de Catalunya, té obra repartida per diverses col·leccions de Catalunya, França, Alemanya i San Francisco, a Califòrnia. També ha participat en diversos certàmens pictòrics d’arreu de Catalunya. I és membre dels Amics de les Arts.

 

Entre figures i paisatges, l’artista reflecteix a través del seu traç allò que és més quotidià o posats melancòlics a la recerca d’identitat. Paisatges per no perdre la memòria. I cossos despullats on es barregen la bellesa i el desig. Obres que en ocasions fins i tot concentren un aire atemporal. Els quadres de Serres són una confessió, una transparència de l’artista en estat pur.

 

Dades

Inauguració: dijous 12 de gener, a les 19h

Espai La Galeria · Centre Cultural Terrassa

Horaris: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.
Comentaris

envia el comentari