[VÍDEO] La brutalitat d'uns senderistes amb un porc senglar sacseja les xarxes

Les imatges les ha difós a Twitter l'usuari Marcos López que assegurava que aquestes imatges s'han pres a la Ruta de Cares, al Parc Nacional dels Picos de Europa.

 

Amb prop de 1.000 retuits, la informació ha aixecat molta polseguera. Des del Partit Animalista, el PACMA es mostraven indignats ja que fets com aquests no es poden denunicar perquè el Codi Penal no protegeix els animals salvatges.

 

 

 
Comentaris
Cat2017
Typical Spanish!!
Jaume
Que fills de puta! Per que no es tiren ells!
ferran
Aquest senglar debia estar moribund. Un senglar en un estat mitg normal amb dues trompades els carda tots avall o be fuig. Es més desprès de caure pel barranc s'aixecaria tant panxo i sortiria correns. A les xarxes hi ha molt d'urbanita que ha vist masses reportatges del National Geografic i pelis de Disney.
Kadra
L'únic pensament que allunya la meva ràbia és saber que estan malalts. Odiar la vida és una malaltia, malauradament molt estesa.
Vomitiu
Cultura espanyola, fer mal als indefensos.
Cares Viñals Casado
Quí és aquí la bèstia ? Crec que n'hi ha set de dues potes. I hem de deixar que aquests homínids ens facin la llei ?
Flipander
L'egpaÑa del talós i l'arrambades
Ep!
Això és una mostra més del primitivisme iberic. Em fa plorar i no confiar en les persones
Lleidatà
Com es pot ser així? No tenen cap mena de perdó. Salvatges i sanguinaris.
pm
Els que son capaços de maltractar animals, algun dia seran també maltractadors de persones i sembla que a la pell de brau, d'aquests n'hi ha bastants.
Marc
@ferran Que estigués ferit no canvia res. Llençar un animal ferit muntanya avall és no tenir cap mena de respecte. O avises al seprona o el deixes estar. Ser un salvatge no es pot excusar de cap manera.
PPKK
Malparits ..... i fills de p .....l
LSO
Está muy bien la indignación que provoca estas imágenes, porque son crueles, pero este mismo animal en un matadero donde la crueldad es superior, ¿porqué no despierta conciencias?
Anna
Són els mateixos que s'envalentonen cridant "a por ellos" o "Puigdemont a prisión"
Ainhoa
LSO tens molta raó. Barbaritats com aquesta i pitjors passen constsntment a escorxadors de tot el món, encara hi ha molta gent que pensa q hi ha alguna diferència entre l'animal que es menja i el té a casa o a la natura. Stop #especisme Stop #holocaustoanimal
Ramon
Són espanyols, sembla, per com parlen.
un de normal
aquests individius són pitjors que l'animal .A mi em fa més llàstima qualsevol animal que aquests desgraciats.
Joana
Suposo que tots aquets que feu aquets comentaris realment no teniu ni ideia de el que es realment un porc senglar Un porc senglar es un animal molt parillos y dn un pas estret com aquet mol mes

envia el comentari