[VÍDEO] Una gavina es menja un colom en ple centre de Barcelona

Cada vegada és més freqüent veure gavines allunyades del mar, i fins i tot atacant i menjant-se coloms en ple centre de la capital catalana

Cada vegada és més freqüent veure gavines allunyades del mar, i fins i tot atacant i menjant-se coloms en ple centre de Barcelona. Sense anar més lluny, aquí sota es pot veure un vídeo d'aquest dissabte al migdia on una gavina es menja un tros d'un colom a la cruïlla dels carrers Pau Claris amb Diputació, al bell mig del barri barceloní de l'Eixample. 

 

 

 
Comentaris
xavier
vaja noticia !! doncs no fa temps que passa aixó
0
Pepe
Les gavines fan neteja. Els coloms són un niu de porqueria!
0
ed;kajd;
Jo vaig veure el primer atac personalment fa 15 anys prop H Clinic de Barcelona. Varies gavines acorralant i volant darrera un colom. La ultima li va fer una picotada al mig del crani i adeu siau colom. Son una mica besties, pero noi aixi es la natura.
0
Los carronreos es lo que tienen si no que se lo pregunten a los pperos, por que escogieron la gaviota somo simbolo.
0
XX
Inadmissible! A la presó!
1
oriol
Si. Ja fa anys que ho fan. Però no són gavines. Són gavians, concretament gavià argentat.
0
Inconstitucional
1
Baldric
Son de la brigada de neteja aeria
0
Culpa dels Pujol!
Son gavines andorranes!
4
Gamarús
Jo els gavians, les gavines i els coloms els enviaria a l'illa del Perejil a fer costat a la cabra de los valienets y leales muchachos de la Legión a veure si fan neteja.
0
enric
el colom és el símbol de la Pau, i la gavina el del PP. A veure si sabem interpretar les senyals. Menys anar amb el lliri a la ma i més ensenyar les dents ¡ DESPERTA FERRO¡
0
Jordi Manzanera
Les gavines s'estan tornant molt agressives. No ùnicament amb els coloms, tambè amb els essers humans. Dies endarrera vaig anar al cementiri de Montjuich a visitar la tomba dels meus pares i de mentre hi arribava varies gavines em van atacar. Em creía que estava veient la famosa pel.licula de l'Hitchcock. De primer es van posar al damunt de estatues o creus del camí que jo seguía, tot fent una cridoria eixordidora. Desprès van enlairar-se i passaven pel damunt meu, cada cop mes a prop.
0

envia el comentari