MónPlaneta, el gran diari ecològic

El Grup Totmedia amplia les edicions temàtiques amb una nova capçalera específicament dedicada a l'àmbit de l'ecologia, la sostenibilitat, la producció i el consum
 
MónPlaneta neix amb l'ambició de ser el mitjà de referència de l'àmbit de l'ecologia, la sostenibilitat, la producció i el consum. Quatre conceptes det tot lligats que marquen el dia a dia de les societats desenvolupades i de les que ho volen ser, dels ciutadans individuals i dels interessos col·lectius, de les generacions que arriben i de les que ja hi són. MónPlaneta.cat vol ser la capçalera que tractarà en profunditat les qüestions que necessiten reflexió i, alhora, s'interessarà per l'actualitat periodística a mesura que vagi evolucionant.

 


MónPlaneta s'afegeix, des d'ara, als canals temàtics del Grup Totmedia. Una aposta més que ve a complementar productes informatius ja consolidats com Via EmpresaVadevi.catEl cinèfil i Diari Casteller. Tots ells, una aposta en profunditat per àmbits periodístics específics que enriqueixen el projecte global d'El Món, el diari lliure, obert i per compartir que garanteix la difusió i la influència d'un grup de comunicació adaptat als nous temps i en plena fase d'expansió.

 
Comentaris
Pepo
Parlareu d´empresa? d´economia i els seus models? de produir ecològicament?
Ramon
Les nostres esquerres transformadores ja no ens parlen tant de sargantanetes en perill d'extinció com van estar-ho fent des de la caiguda del Mur de Berlín fins que Podemos va aconseguir finançament de diverses satrapies, o només m'ho sembla?

envia el comentari