[VÍDEO] Apologia de Hitler i el nazisme durant una festa de l'Hellas Verona

Afeccionats ultres relacionats amb la Curva Sud del conjunt italià van expressar agraïments a Hitler i van entonar cants nazis en la festa anual de la grada d'animació
Festa de la Curva Sud de l'Hellas Verona. | Facebook

La festa anual de la Curva Sud de l'Hellas Verona, equip de la primera divisió italiana, ha deixat unes imatges desagradables que ja estan donant la volta al món. Els ultres d'aquesta grada d'animació, de coneguda ideologia d'extrema dreta, van celebrar el pronunciament del nom d'Aldolf Hitler des de l'escenari instal·lat a l'estadi local Marcantonio Bentegodi i el van acompanyar de dos cants destinats a fer apologia del nazisme.


Des del mateix escenari, el coordinador nord del partit neofeixista Forza Nuova, Luca Castellin, va pronunciar unes paraules que van donar peu als cants: "Qui ha permès aquesta festa? Qui ho ha pagat tot? El garant de tot això té un nom: Adolf Hitler!"

 

Immediatament després, els afeccionats presents a l'estadi van interpretar dues melodies. La primera d'elles, minoritària, directament dedicada al líder nazi: "Adolf Hitler is my friend, is my friend." La segona, ja corejada per la majoria d'ultres fent referència al nazisme: "Un equip fantàstic, fet en forma d'esvàstica, què bonic és, l'entrena Rudolf Hess! (Siamo una squadra fantastica, fatta a forma di svastica, che bello è, allena Rudolf Hess)". Rudolf Hess fou un personatge clau en l'estructura del Tercer Reich.

 
Comentaris
Pau
Home! Del mateix perfil ideològic del Real Madrid!
caesar
es conocida la foto de una carpa, de los ultras, delante del Bernabeu, con una bandera nazi y delante de ella a pocos metros dos policías nacionales , sin inmutarse. NO hubo sanciones de la UEFA, y menos de la justicia española.......
Coño
Como aqui, SCC, FAES, Fundacion francisco franco, El valle de los caidos, PPSOEC's uff no sigo que me canso.

envia el comentari