Rincón a Piqué: "No podem deixar que un senyor atempti contra l'escut i el país"

L'exjugador del Reial Madrid ataca el central blaugrana per les seves opinions polítiques
Poli Rincón, a la COPE.
Poli Rincón, a la COPE. | COPE

Les paraules de Gerard Piqué defensant el dret a decidir dels catalans i criticant les actuacions dels cossos de seguretat el diumenge passat a Catalunya han generat una onada de reaccions contradictòries arreu del territori català i espanyol. Els catalans han agraït que el futbolista del Barça hagi enviat aquests tipus de missatge, tot el contrari de la rebuda a Madrid, plena d'insults, xiulets i mencions desagradables.


Una d'elles, la de l'exjugador del Reial Madrid i de la selecció espanyola Hipólito Rincón, que l'ha atacat de manera dura i contundent des dels micròfons de la Cadena COPE. L'habitual col·laborador de l'emissora ha assenyalat Piqué per haver exercit el seu dret a vot: "Això no és un debat. Quan vas a la selecció, hi vas a defensar un país. I aquest home ha votat contra el meu país, ha anat a una votació il·legal".

 

Poli Rincón ha expressat el seu malestar davant les declaracions del jugador internacional i ha demanat conseqüències. "No podem deixar que un senyor atempti contra l'escut i el país", ha dit, tot i que també ha manifestat que "si li prohibeixen jugar a Espanya el converteixen en un màrtir".


"Quan ha defensat Piqué a Espanya? No ho he sentit mai! Quan ha sortit defensant la bandera i l'escut o ha demanat que no xiulin la bandera d'Espanya?", ha etzibat Rincón a la ràdio estatal.Comentaris
Hehehe
Als esportistes se'ls hi pot perdonar no pagar impostos, però no se'ls perdona pensar.
rius
Estic segur que "El Món" és un digital seriós; perquè, doncs, publica coses de pixamandúrries ?
Joan C.
Espanya viu a l'edat mitjana no ha superat la traïció dels valors medievals del Renaixement.
que es pot esperar d'un paio que li van posar hipólito de nom i encara no se'l ha canviat
LA VEU DEL POBLE
U faré en castella perque me entiendan los mismos repelentes iguales al ignorante de RINCON, que nada más y nada menos que es la voz de su amo, el amo de la caverna mediatica, y lo hace porque no tiene en donde caerse muerto, y para decir tonterías escogen a la mugre, porque los dueños no quieren ensuciarse con dichas declaraciones, que bajo has acabado, trabaja como todo ser humano decente, es que a lo mejor ni para esto sirve, vergüenza.
Qui és Rincon?
Ramonet de Salou
Si home, aquest matat és l'inútil que va fallar un gol fet, tot sol amig metre de la linia de gol i sense cap contrari que el molestés, en un aprtit de la seva selecció contra Brasil en un mundial. Crec que gràcies a la seva inestimable aportació va guanyar Brasil. El remordiment no el deixa viure.
Xurriaca Pallaresa
1/ ¿Franco está escondido en el Rincón?. 2/ Porque se llama "el Rincón de pensar", a la confluencia negativa de dos paredes sin ventanas a la vida, ni vision del Mundo?. 3/ ¿ No será que este infeliz es tan burro, que no ha sabido salir de su Rincón porqué se ha perdido?.4/ ¿Existe el Rincón de cagar?. 5/ ¿Es possible que este garruloman, tenga a su única neurona Arrinconada o Arrimada en el cuarto supuesto?.
Poli s'havia de dir
La genètica els ha castigat molt a aquesta gent.
L'escut ?
A l'escut de la selecció, com la bandera espanyola, hi ha la senyera, que representa a Piqué. Si no la voleu, no patiu gens, aviat ja no l'hi haureu de posar (la senyera).
Ebrenc
Estos son los que després diuen que no s'ha de mesclar esport i política.
crack
y van saliendo los muertos de las tumbas, no hay nada mejor para ello que un buen referendum en CATALUNYA //*//
carxofa
Tu te quedas donde tu apellido y callate

envia el comentari