Rincón a Piqué: "No podem deixar que un senyor atempti contra l'escut i el país"

L'exjugador del Reial Madrid ataca el central blaugrana per les seves opinions polítiques
Poli Rincón, a la COPE.
Poli Rincón, a la COPE. | COPE

Les paraules de Gerard Piqué defensant el dret a decidir dels catalans i criticant les actuacions dels cossos de seguretat el diumenge passat a Catalunya han generat una onada de reaccions contradictòries arreu del territori català i espanyol. Els catalans han agraït que el futbolista del Barça hagi enviat aquests tipus de missatge, tot el contrari de la rebuda a Madrid, plena d'insults, xiulets i mencions desagradables.


Una d'elles, la de l'exjugador del Reial Madrid i de la selecció espanyola Hipólito Rincón, que l'ha atacat de manera dura i contundent des dels micròfons de la Cadena COPE. L'habitual col·laborador de l'emissora ha assenyalat Piqué per haver exercit el seu dret a vot: "Això no és un debat. Quan vas a la selecció, hi vas a defensar un país. I aquest home ha votat contra el meu país, ha anat a una votació il·legal".

 

Poli Rincón ha expressat el seu malestar davant les declaracions del jugador internacional i ha demanat conseqüències. "No podem deixar que un senyor atempti contra l'escut i el país", ha dit, tot i que també ha manifestat que "si li prohibeixen jugar a Espanya el converteixen en un màrtir".


"Quan ha defensat Piqué a Espanya? No ho he sentit mai! Quan ha sortit defensant la bandera i l'escut o ha demanat que no xiulin la bandera d'Espanya?", ha etzibat Rincón a la ràdio estatal.Comentaris
Hehehe
Als esportistes se'ls hi pot perdonar no pagar impostos, però no se'ls perdona pensar.
0
rius
Estic segur que "El Món" és un digital seriós; perquè, doncs, publica coses de pixamandúrries ?
0
Joan C.
Espanya viu a l'edat mitjana no ha superat la traïció dels valors medievals del Renaixement.
0
que es pot esperar d'un paio que li van posar hipólito de nom i encara no se'l ha canviat
0
LA VEU DEL POBLE
U faré en castella perque me entiendan los mismos repelentes iguales al ignorante de RINCON, que nada más y nada menos que es la voz de su amo, el amo de la caverna mediatica, y lo hace porque no tiene en donde caerse muerto, y para decir tonterías escogen a la mugre, porque los dueños no quieren ensuciarse con dichas declaraciones, que bajo has acabado, trabaja como todo ser humano decente, es que a lo mejor ni para esto sirve, vergüenza.
0
Qui és Rincon?
0
Ramonet de Salou
Si home, aquest matat és l'inútil que va fallar un gol fet, tot sol amig metre de la linia de gol i sense cap contrari que el molestés, en un aprtit de la seva selecció contra Brasil en un mundial. Crec que gràcies a la seva inestimable aportació va guanyar Brasil. El remordiment no el deixa viure.
0
Xurriaca Pallaresa
1/ ¿Franco está escondido en el Rincón?. 2/ Porque se llama "el Rincón de pensar", a la confluencia negativa de dos paredes sin ventanas a la vida, ni vision del Mundo?. 3/ ¿ No será que este infeliz es tan burro, que no ha sabido salir de su Rincón porqué se ha perdido?.4/ ¿Existe el Rincón de cagar?. 5/ ¿Es possible que este garruloman, tenga a su única neurona Arrinconada o Arrimada en el cuarto supuesto?.
0
Poli s'havia de dir
La genètica els ha castigat molt a aquesta gent.
0
L'escut ?
A l'escut de la selecció, com la bandera espanyola, hi ha la senyera, que representa a Piqué. Si no la voleu, no patiu gens, aviat ja no l'hi haureu de posar (la senyera).
0
Ebrenc
Estos son los que després diuen que no s'ha de mesclar esport i política.
0
crack
y van saliendo los muertos de las tumbas, no hay nada mejor para ello que un buen referendum en CATALUNYA //*//
0
carxofa
Tu te quedas donde tu apellido y callate
0

envia el comentari