Campanya per increpar Gerard Piqué en el proper partit de la selecció espanyola

Les xarxes bullen amb les paraules pronunciades pel central blaugrana, aquest dimecres
Campanya per increpar Piqué.
Campanya per increpar Piqué. | Xarxes

Les paraules pronunciades aquest dimecres per Gerard Piqué sembla que no han ajudat a calmar els ànims en el col·lectiu d'afeccionats de la selecció espanyola al voltant del jugador català. El central del Barça ha volgut sortir davant els mitjans de comunicació voluntàriament per explicar la seva posició política, favorable al dret a decidir dels catalans i contrària a la intervenció policial del diumenge passat, però la seva argumentació no ha tingut l'efecte desitjat.


Les xarxes han tornat a inundar-se de missatges contraris a la figura de Piqué i als seus pensaments polítics i, fins i tot, s'hi ha creat una campanya per incomodar-lo en el proper partit de la selecció espanyola, aquest divendres a l'estadi Rico Pérez d'Alacant, on ja fou xiulat el 2015 després d'una primera campanya en contra.

 

Missatges contra Piqué.

 

Missatges contra Piqué.

 

Missatges contra Gerard Piqué.

 
Comentaris
joan
espanya ens ha de donar lliçons de democràcia... diuen a europa FEIXISTES TOTS!!! Doncs aquí té un exemple....
Ceba
Que collons esta esperant per plegar ? .
paolo
Los catalanes llevais años pitando el himno de España y defecando sobre nuestra bandera. Pique va a ser PITADO libremente por todo el que quiera expresarse libremente. Pique FUERA DE LA SELECCIÓN!
Las pedorretas de la turba.
Piqué: piensa luego existe... y a los burros entre rebuzno y rebuzno, pienso, pienso, pienso
Beni
Piqué hauries de plegar ja d'una vegada! Hauries d'adonat-te que la Espanya que tu defenses jugant a futbol és troglodita i moooolt casposa. No estàs a la Gran Bretanya, on la llibertat de pensament fa que un Sean Connery sigui respectat dins i fora d'Escòcia.
Xavi SI-SI
Piqué que hi fots encara amb la selecció espanyola? No veus que espanya no et volen? Ves-t´´en ja !! //*//
voldria saber
qui signa eixa convocatoria, ara be, pique es un xanot, si tinguera que pagar totes les campanyes publicitaries que fa tendria que treballar fins els 128 anys.
Quinto Máximo
Com ja he expresat en altre mitjà, fot un gol a propia porta i abandona el camp. A la merda!
Ricard
Es molt difícil quedar be amb tothom. Potser seria més ètic dir si sóc o no sóc independentista i punt
Pique malament
Piqué ets un innocent. Reps pals per ambdues bandes per no afrontar correctament la situació.
Hehehe
El Piqué o és tonto, cosa que dubto, o és el Troll més gran de la història del futbol! Ha posat en evidència davant el món el caràcter antidemocràtic d'Espanya i, perquè no dir-ho també, de la majoria dels espanyols.
crack
Piqué de tonto nada, está enervando exprofeso a los españolitos de pro, y dándolos a conocer en el mundo del ambito deportivo, es una bomba de relojeria dentro del deporte español, aparte de que le va la marcha, pero ese ya es otro tema //*//
Escanyapolls
El Piqué que no ens emboliqui amb els seus problemes. Si li va bé cobrant els calés com d'altres que juguen en aquella selecció doncs endavant i que no emprenyi més per sortir a les portades de diaris
molinenc
Pel be de Catalunya i la teva familia, enjegals "a pastar fang".
groc
no siguis ruc Piqué ves-te'n !!!
Xxx
Totalment d’acord, Piqué que esperas?

envia el comentari