L'alcalde de Vigo: "Estic enfadat, el Madrid no es va portar bé"

Abel Caballero recorda el comportament del conjunt blanc en el moment d'ajornar el partit
Abel Caballero, alcalde de Vigo, en una entrevista a la SER. | CadenaSER

Un fort temporal va obligar l'Ajuntament de Vigo a suspendre el partit entre el Celta i el Reial Madrid, previst pel 5 de febrer passat. La coberta de l'estadi de Balaídos, construïda -en part- amb uralita, va saltar a trossos degut a la ventada, un fet que va comportar l'ajornament del duel per evitar posar en perill els espectadors i els propis jugadors.


Però allò que semblava evident -i necessari- va acabar convertint-se en tot un xou. Un espectacle iniciat pel Reial Madrid, que va forçar la màquina per evitar la suspensió i per garantir la disputa d'un partit decisiu per als blancs. Florentino Pérez va suggerir el trasllat de l'enfrontament a un altre estadi i, fins i tot, va proposar l'enviament d'operaris de les seves empreses per arreglar la coberta. I això, amb un vent incontrolable i molt perillós per a la vida de les persones.

 

En aquell moment, l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, ja va criticar públicament el Reial Madrid per la seva actitud, un posicionament que ha mantingut amb el pas del temps i que ha reiterat en noves declaracions a la Cadena SER: "Prefereixo que guanyi la Lliga el Celta, però no pot. Sóc més proper al Madrid, però aquest any estic enfadat, no es va portar bé."


"És el moment en el qual els equips s'exhibeixen i, per tant, el Celta va a per totes", ha manifestat. "El dimecres, a guanyar. La coberta està reblada i assegurada. La liarem perquè el Celta sortirà a guanyar. Amb l'equip que té pot vèncer a qualsevol equip", ha conclòs.Comentaris
És curiós, si més no
Sabíeu que el president del RC Celta de Vigo és diu Mourinho, però amb Ñ. Una prova més de la relació històrica entre Portugal i Galícia. Perquè els espanyols ens ho amaguen? Què en sabeu de Portugaliza?

envia el comentari