Al Reial Madrid li val un empat per proclamar-se campió de Lliga

En la darrera jornada, els blancs visiten el Màlaga sense la necessitat de guanyar per aixecar el títol. El Barça esperarà un miracle
Els jugadors del Reial Madrid celebren el primer gol de Cristiano a Vigo. | EFE

El Barça ja no és líder de la Lliga. De fet, ho era de forma falsa, absolutament provisional fins que el Reial Madrid disputés el partit que li mancava per igualar les jornades jugades per l'equip blaugrana. L'ha disputat i l'ha guanyat. A més, amb solvència. Amb errors arbitrals greus que han perjudicat el Celta de Vigo, amb decisions controvertides -per ser suaus- del senyor Martínez Munuera, però ho ha fet amb un partit de nivell. Com els darrers davant el València, el Sevilla o els pertanyents a la Lliga de Campions.


El Madrid és líder perquè ho mereix. Probablement no pel futbol demostrat durant tota la temporada, però sí per una regularitat que no ha tingut el Barça. Els blaugrana han estat una muntanya russa. Amunt i avall tot el curs, sense fons d'armari que ajudés els titulars a tirar endavant partits teòricament de tràmit (Alabès, Màlaga, Deportivo...) i amb una posada en escena discutible en segons quins partits.

 

Amb els blancs havent disposat d'una una segona unitat de garanties, amb joves de la casa i apostes com Marco Asensio (cinc milions d'euros), el Madrid ha aconseguit victòries importants que l'han ajudat a superar el Barça en la classificació i a dependre d'ell mateix per aixecar el segon títol de Lliga en nou temporades. Una fita, per als merengues, obligatòria.


Ara el barcelonisme haurà de resar a tots els sants, a la Moreneta, a Leo Messi, al fantasma de Dertycia o a qui cregui convenient perquè succeeixi, més de vint anys després, un nou Tenerife, un Tenerife 2 o un Riazor. Difícil, veient el nivell del Reial Madrid. El proper diumenge, amb els blancs a tres punts, al Barça només li val guanyar l'Eibar i esperar una derrota del seu màxim rival a La Rosaleda. Ni l'empat li valdria. Com en temps pretèrits. Comentaris
Narcís ( i amb el gol entrat 1 metre contra el Betis ja seriem campions . . . )
. . . per no recordar tot el reguitzell de malifetes en contra nostra i a favor del mardid ( com passà amb la lliga del Mourinho!)!
soci 2XXX
Però amb el Malaga que faran, a no que ara ja no manca fer res, ara ja esta tot fet. Una lliga a mida del Madrid i de tots els estaments de la Real Federación Espanyola de Futbol. Ara això si, aquesta lliga pasara a la historia de las glorias deportivas de aquest club. HAHAHAHAHAHA Glorias: en lloc de pitar penal, expulsan al Jugador per simular !!!!!!
Albert (Vic)
Gran informació! Per no dir, no diu ni el resultat!
josepet
Adrià, ets del Barça ò de la Caverna?
Adrià
Sóc periodista.

envia el comentari