Golejada per la inclusió (0-8)

El Girona s'imposa a Ripoll en un partit que ha servit per recollir fons per programes desenvolupats pel Consorci del Benestar Social de la comarca
Un jove aficionat mostra la bufanda commemorativa del partit per a la inclusió social | Girona FC

 

El resultat era el de menys en el partit per la inclusió social d’aquesta tarda a Ripoll. La capital ripollenca, que ha patit en les darreres setmanes un terrabastall després que veïns del poble es veiessin involucrats en els atemptats de Barcelona i Cambrils, ha pogut gaudir de valent amb la visita del Girona de primera divisió. La recaptació del partit, que ha ascendit a més de 10.000 euros, anirà íntegrament destinada a programes desenvolupats pel consorci del Benestar Social del Ripollès, que treballa en la gestió i prestació de serveis socials a la comarca.

 

En clau gironina el partit ha servit per veure sobre la gespa a jugadors menys habituals. Pablo Machín ha optat d’inici per un onze que barrejava titulars amb teòrics suplents. Eloi, Marlos, Aleix García, Ramalho, Boulaya i Olunga, inèdits en les dues primeres jornades de lliga, han gaudit de minuts. Tot i militar a la tercera divisió catalana, el CF Ripoll ha col·laborat amb l’espectacle mostrant-se competitiu fins a trenta minuts del final, quan la condició física dels locals s’ha vist ressentida. El públic que ha omplert el Camp Municipal d’Esports ha celebrat el recital ofensiu blanc-i-vermell, en el que ha destacat una centrada de rabona de Marlos que ha finalitzat a gol Aday Benítez.


 

Olunga disputant una pilota durant la segona part a Ripoll | Girona FC

 

Si les molèsties que arrossega Pablo Maffeo -i que l’han apartat de la convocatòria amb la selecció espanyola sub21- li impedeixen ser de la partida el proper diumenge contra l’Athletic de Bilbao, els imprescindibles carrils de l’esquema Machín no es veuran ressentits. Johan Mojica ha estat el més destacat del partit, polaritzant l’atac gironí per la banda esquerra demostrant que no ha perdut un apèndix de la potència física que el caracteritza. Un altre dels noms propis de la tarda ha estat el recentment fitxat Michael Olunga. La seva imponent presència amb 1,90 metres d’estatura amaga un jugador mòbil i amb recursos tècnics que sap desmarcar-se a l’espai, més enllà de l’amenaça que representa en un equip que fonamenta el seu estil en el joc aeri i les jugades d’estratègia.

 

Golejadors: Planas, Kayode, Portu, Aday, Olunga (2), Marlos i Mojica.
Comentaris
Recolzament
Al poble de Ripoll per culpa d'uns inadaptats que l'han fer sortir a tot el mon en una situació desagradable.

envia el comentari