Sergio Ramos: "No m'agrada la imatge que ha deixat Espanya a nivell mundial"

El central de la selecció espanyola i del Reial Madrid ha estat molt contundent a l'hora de valorar l'actuació policial a Catalunya
Ramos celebra el gol contra el Betis
Ramos celebra el gol contra el Betis | EFE

Sergio Ramos ha criticat l'actuació de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola en una roda de premsa sorprenent a l'estadi Rico Pérez d'Alacant. El central del Reial Madrid i de la selecció espanyola ha estat clar i, tot i no entrar a valorar la situació política, ha volgut etzibar un cop als dirigents de l'Estat: "Com espanyol, no m'agrada la imatge que ha donat Espanya al món."


El madridista creu que no és bo barrejar política i esport, tal i com s'ha fet en la darrera setmana ("ha estat un error"), però també és conscient que el govern espanyol no ha estat a l'altura de les circumstàncies. "Vull viure en un país lliure i democràtic", ha manifestat.
Comentaris
GRACIES de Xurriaca Pallaresa
Quan hi ha humanitat i no pas intenció d'anorrear i d'humiliar, la diversitat de Pobles, cultures, llengües i pensaments és un actiu enriquidor, que fa que tothom i surti guanyant. Per això volem marxar d'aquesta Espanya, que tantes vegades (mani qui mani), ha menyspreat la humanitat i la diversitat, em dol pels espanyols de bé, com ha demostrat ser el SENYOR Sergio Ramos, que ha estat de llarg més bona persona que el Rei i la seva Cort violenta i intolerant.
0
S'han retratat com el que són
Aquest senyor sembla que vingui de l'hort: L’ENGANY, LA MENTIDA, LA COACCIÓ I LA MANIPULACIÓ FORMEN PART DE L’ADN ESPANYOL
2
Sí....s'han retratat com el que són
ni més ni menys....a molts espanyols els hi aniria bé que es treguessin la bandera dels ulls i potser així veurien que passa al seu país, per posar-hi remei.....sense els catalans viuran molt millor.
0
LUIS
Por lo menos ha roto el silencio cobarde de los españoles que lo piensan y callan, y deja en evidencia la version oficial del pensamiento unico del regimen, ¿ que opinará Ramos del mensaje del hermano de Cristina con el retrato detras de otro Borbon ataviado con una porra?, eso tambien es marca españa.
0
Un moment
Al senyor futbolista no li agrada que el món vegi la policia espanyola pegant gent indefensa o no li agrada que la poicia espanyola pegui gent indefensa? Són 2 coses diferents. I en quin ordre?
1

envia el comentari