Sergio Ramos: "No m'agrada la imatge que ha deixat Espanya a nivell mundial"

El central de la selecció espanyola i del Reial Madrid ha estat molt contundent a l'hora de valorar l'actuació policial a Catalunya
Ramos celebra el gol contra el Betis
Ramos celebra el gol contra el Betis | EFE

Sergio Ramos ha criticat l'actuació de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola en una roda de premsa sorprenent a l'estadi Rico Pérez d'Alacant. El central del Reial Madrid i de la selecció espanyola ha estat clar i, tot i no entrar a valorar la situació política, ha volgut etzibar un cop als dirigents de l'Estat: "Com espanyol, no m'agrada la imatge que ha donat Espanya al món."


El madridista creu que no és bo barrejar política i esport, tal i com s'ha fet en la darrera setmana ("ha estat un error"), però també és conscient que el govern espanyol no ha estat a l'altura de les circumstàncies. "Vull viure en un país lliure i democràtic", ha manifestat.
Comentaris
GRACIES de Xurriaca Pallaresa
Quan hi ha humanitat i no pas intenció d'anorrear i d'humiliar, la diversitat de Pobles, cultures, llengües i pensaments és un actiu enriquidor, que fa que tothom i surti guanyant. Per això volem marxar d'aquesta Espanya, que tantes vegades (mani qui mani), ha menyspreat la humanitat i la diversitat, em dol pels espanyols de bé, com ha demostrat ser el SENYOR Sergio Ramos, que ha estat de llarg més bona persona que el Rei i la seva Cort violenta i intolerant.
S'han retratat com el que són
Aquest senyor sembla que vingui de l'hort: L’ENGANY, LA MENTIDA, LA COACCIÓ I LA MANIPULACIÓ FORMEN PART DE L’ADN ESPANYOL
Sí....s'han retratat com el que són
ni més ni menys....a molts espanyols els hi aniria bé que es treguessin la bandera dels ulls i potser així veurien que passa al seu país, per posar-hi remei.....sense els catalans viuran molt millor.
LUIS
Por lo menos ha roto el silencio cobarde de los españoles que lo piensan y callan, y deja en evidencia la version oficial del pensamiento unico del regimen, ¿ que opinará Ramos del mensaje del hermano de Cristina con el retrato detras de otro Borbon ataviado con una porra?, eso tambien es marca españa.
Un moment
Al senyor futbolista no li agrada que el món vegi la policia espanyola pegant gent indefensa o no li agrada que la poicia espanyola pegui gent indefensa? Són 2 coses diferents. I en quin ordre?

envia el comentari