L'afició de l'Athletic homenatjarà Catalunya en el partit davant el Girona

Els afeccionats presents a l'estadi de San Mamés ovacionaran el poble català en el minut 11, en motiu de la Diada
Afeccionats de l'Athletic Club. | EFE

La Diada Nacional de Catalunya i el referèndum del proper 1 d'octubre s'acosten. Les dates s'aproximen i la pressió, a tots els nivells, es fa cada cop més intensa. Una bona demostració d'això són els crits unànimes d'"independència"i de "votarem" del Camp Nou, un dels escenaris més reivindicatius del país en els darrers anys, que s'ha tornat a pronunciar a favor del dret a decidir de Catalunya i de la llibertat durant un partit del Barça. El futbol, l'esport més majoritari d'Europa, no és aliè als moviments socials i polítics del seu entorn. I no tant sols a Catalunya.


Al País Basc també saben què s'hi cou, a dia d'avui, a la nació que ha decidit fer un pas endavant per escollir el seu futur. És per això que, aquest diumenge a la tarda, en motiu del partit entre l'Athletic Club i el Girona i davant la proximitat de la Diada, els afeccionats de l'equip local homenatjaran Catalunya en una acció promoguda a través de les xarxes socials.

 

Els seguidors presents a l'estadi de San Mamés dedicaran una ovació als catalans en el minut 11 de partit, un número escollit en base a la data assenyalada d'aquest dilluns. El missatge que ha circulat per les xarxes és inequívoc: "En la víspera de la Diada Nacional de Catalunya, en el minuto 11 del partido entre el Athletic y el Girona, ofreceremos una ovación a los seguidores del Girona y al pueblo catalán." I un eslògan inequívoc, en basc: "L'Athletic també amb Catalunya!" (Athleticzaleak ere Kataluniarekin).

 

Missatge de l'Athletic a favor de Catalunya. | Xarxes

 
Comentaris
Braufuet
Gràcies amics del País Basc. Ezkerrik asko, euskal lagunak.
Joan Jaume
Gràcies
Gemma
Gracias smigos vecinos del pais vasco, soisblis nejores
Gora Euskadi
quan siguem independents, els equips bascos, us convidarem a formar part de la lliga catalana de futbol
Jordi
Ezkerrik asko
Anna
Eskerrik asko companys
Elisabet
moltes gràcies! aeskerri asko!
crack
és d'agrair aquests ànims amics bascos, però si voleu fer-la grossa de veritat, haurieu d'actuar com el poble català i tots dos alhora, m'agradaria veure la reacció de "la meseta" ...
Teresa Llobet
Moltes gràcies, amics bascos! Animeu-vos vosaltres també!
Pep
Aupa Athletic eta eskerrik asko!!
David.
Sou una gent genial......com els catalans!!!!!
Silvia
Molt grands gracies
Cinto
Gràcies pel vostre recolzament.
Merce
Gracies.
Gabriel Balagueró i López
Gràcies! Esperem que també ho feu aviat!
JFK
Molt aplaudir (es d'agrair) pro es pacta amb el PP.
Cesc
Gracies
Albert
Sempre serem dos pobles units i agermanats! Dos pobles que s'entenen i es respecten.
Joan
Moltes gràcies! aeskerri asko!
Tortuga
Gràcies però això és postureo .Pacteu amb El PP i només busqueu el vostre benestar...Mentre els catalans ens arrisquem vosaltres calleu... com sempre uns obren el camí i els altres s'aprofiten.
Edort Agirre
Tortuga, narrasti nazkagarria haiz. Denok egin ote dugu PPrekiko hitzarmena, babalore hori? Ez ote dugu Kataluniarekiko elkartasuna adierazi sekula, memelo? Pose edo "postureo" hutsagatik adierazten diegu egiazko katalanei gure elkartasuna? Hi bidea zabalduz eta guk zukuak erauzten, ergela? Ikasi historia behingoz!
Anonim
Moltes grasies estem units
Josep Lluis
Tortuga. No te enteras de nada. Son los polliticos vascos los que pactan con PP. Esta es una iniciativa del pueblo de Euskadi difundida por las redes sociales. Lee bien la noticia antes de meter la pata hasta el lodo.
Eddie
Donde veis aquí el postureo?. Leed la noticia antes de comentar hombre !!. Los pactos con PP son cosa del gobierno vasco. Este homenaje no. El Athletic club y la afición son quienes homenajean. Que ganas tenéis de manchar un bonito gesto de nuestros hermanos vascos. Leed el artículo.
Tirant
No es pot quedar bé a tot arreu...Han pactat amb el PP i bé que els hi va. Postureo.
Francesc Xavier
Está claro que no habéis aprendido a leer. El pp pacta con el gobierno vasco y vosotros echáis la culpa a todo el pueblo vasco? Entonces vosotros también tuvisteis la culpa de que Aznar enviase tropas a Irak cuando lo de las armas de destrucción masiva? A ver si diferenciamos entre lo que pacta el gobierno vasco y una bonita iniciativa de los socios y simpatizantes del Athletic, que no hace falta haber estudiado para hacer la diferencia.
Jordi afarull
Jo no he llegit enlloc que el Lehendakari basc promogués aplaudiments per la diada. He llegit que ho fan el poble d'Euskadi i el athletic club. Que parleu dels polítics i els seus pactes aquí?. Els polítics bascos no organitzen res D'això, sinó el poble basc que no ha pactat amb ningú ni son responsables dels pactes dels seus polítics. Nem amb seny di us plau.
Ricard
Gràcies amics vascos Tots a Barcelona. El 11/9/2017

envia el comentari