Un soci a Bartomeu: "Seguiré considerant que tots els partits de Lliga seran a porta tancada"

Francesc Canyelles Bornes envia una carta al president del Barça indignat per la decisió presa diumenge passat en la disputa del partit davant Las Palmas
Els jugadors del Barça celebren un gol amb el camp buit.
Els jugadors del Barça celebren un gol amb el camp buit. | EFE

La decisió de disputar el partit davant Las Palmas, en plena jornada de referèndum d'independència i davant l'abusiva i desproporcionada actuació dels cossos de seguretat de l'Estat espanyol, ha generat una onada de protestes en l'entorn del Barça. Diversos col·lectius de socis, associacions i plataformes, així com membres de l'òrbita barcelonista com Joan Laporta, Agustí Benedito o Toni Freixa (els tres excandidats a la presidència) han fet pública la seva indignació davant la determinació presa per la junta directiva de l'entitat, amb el president al capdavant.


Un exemple de la gran quantitat de queixes recollides per l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) és la del soci Francesc Canyelles Bornes. En una carta enviada a Josep Maria Bartomeu que també ha arribat a la redacció d'El Món, l'associat número 9.387 critica durament la decisió presa i es mostra molt decebut amb l'actitud dels gestors blaugrana: "Vull dir-li que la dignitat no es pot mesurar en punts ni en partits i el nostre Barça ha superat etapes molt difícils però sempre al costat del poble català."

 

El mateix soci creu que el partit no s'hagués hagut de disputar i que la decisió a porta tancada no va ser la correcta. En aquest sentit, Canyelles li comunica al president que, "per part meva i com a protesta, seguiré considerant que tots els partits de Lliga seran a porta tancada i, per tant, no trepitjaré el nostre camp".


La carta a Bartomeu

 

"Sr Josep Mª Bartomeu.

 

El meu nom és FRANCESC CANYELLES BORNES, soci 9.387, i vull fer-li pal·lesa la meva indignació per la decisió de la Junta Directiva de jugar el partit d'ahir, 1 d'octubre.

 

Ahir diumenge tota Catalunya estava rebent violència i segrest de drets fonamentals per part de l'Estat espanyol. Tot el poble català estava al carrer per lluitar per la nostra dignitat, sense importar les conseqüències físiques i materials que poguessin esdevenir-se.

 

Mentrestant, vaig haver de patir un altre ultratge. El mel club, que sempre ha estat al costat del poble de Catalunya, per decisió de la seva Junta Directiva, acceptava jugar el seu partit de Lliga per por a perdre no sé quants punts o partits i a porta tancada.

 

Vull dir-li que la dignitat no es pot mesurar en punts ni en partits i el nostre Barça ha superat etapes molt difícils però sempre al costat del poble català.

 

Per tots aquests motius li comunico que, per part meva i com a protesta, seguiré considerant que tots els partits de Lliga seran a porta tancada i, per tant, no trepitjaré el nostre camp.

 

Espero rebre de part seva els aclariments que consideri necessaris referents a tan indigna decisió.

 

Salutacions

 

Francesc Canyelles Bornes

Soci 9.387"

 

Carta a Bartomeu.
Carta a Bartomeu. | Cedida

 Comentaris
fu man txu
Espero que tots els jugadors catalans abandonaran totes les seleccions espanyoles l´endema de la DUI. Espero que el Barsa no jugara cap partit de lliga mes a la liga espanyola de futbol l´endema de la DUI. Cal ser coherents.
Soci 13928
Subscric totalment la indignació del consoci Sr. Canyelles. Vergonya vaig sentir. Això no obstant, recordo que hi havia una nova oportunitat de fer fora aquesta directiva, i una vegada més el soci a badat.
patetic !!el fumntchu
fu man txu.....que fumas ??
Soci del FCB 13XX
Primer : el Referendum es ilegal !! si no s'hagues fet no tindriem aquest problemes !! respectem la Lley !!
qwerty
@Soci del FCB 13XX : Referèndum e ilegal en una mateixa frase, es contradictori en sí mateix, com intel·ligència i militar... Pel que fa "respectar la llei"; no em facis riure, quin argument més patètic es aquest? La pena de mort es una llei, les lleis racials de Nüremberg, o les lleis de l'apartheid, també les defensaries suposo, ja que ets tan coherent... Per cert els ferits estàn bé, gràcies. Per mí, ja pots marxar a Cornellà-El Prat, i demanar seient a tribuna. Ho vols més clar?
Carola
Necessitem més Francesc Canyelles! Per la dignitat d un país que es vol lliure!!!!
SOCI 13XX
qwerty : comerntari totalment aDOCTRINAT I SENSE CAP ARGUMENT !! "" EL BUTIFARRENDUM ES I-LEGAL " ET QUEDA CLAR ??
apa : patetic adoctrinat
qwerty : els ferits estic am ells abans que tu !! el que no dius i calles com un bvbvellaco !! es que els colegis de la botacio i-legal no tenien d'estar oberts !! ara critiquem les faltes dhortiojrafia !! troç de soca !!
Marc
Per molts aficionats la temporada del Barça ja ha acabat i ha sigut la pitjor de la història.
SOCI FCB
MArç , sl és soci el proper partir del proper partir del 18/10 i al munuts 17:14 marxe'm i que segueixin a porta tanacada : SI es plau aquest dia no allibereu , deixeu al carnets
soci 13XX
SOCI FCB dons ara mateix l'allibero : qui ets tu per dir el que s'ha de fer !! !! ets un dictador !!!
Josep Maria
Pot vendra'ls al mercat negr és pagan molt be, amb sobres amb billets de 500 euros pp , Deus tenir una tribuna minin 10000 euros; Pots anar a Cornella estaras com a Casa
JOSEP
NO em crec el teu numero de SOCi 13XX
apa !!
JOSEP NO em crec el teu numero de SOCi 13XX ::: dons no t'el creguis 13 de Gener de 1951
Soci 13XX
El que passa, es que no estic adoctrinat.

envia el comentari