Segons el Liverpool, mai ha existit cap rebaixa per Coutinho

El club britànic desmenteix el Barça i nega que hi hagués una rebaixa substancial en el preu, tal i com va afirmar el vicepresident Jordi Mestre
Jordi Mestre i Coutinho, durant la presentació.
Jordi Mestre i Coutinho, durant la presentació. | EFE

El Liverpool ha sortit al pas de les declaracions realitzades pel vicepresident del Barça, Jordi Mestre, en relació al preu de Philippe Coutinho i una suposada rebaixa en les condicions en comparació a les negociacions dutes a terme durant l'estiu passat. Mestre, que aquest dilluns va afirmar i reiterar que el club català havia pogut afrontar el fitxatge del mitjapunta brasiler gràcies a "una rebaixa suficientment important" per tal de tirar endavant la seva incorporació, ha estat desmentit rotundament pel conjunt britànic.


Els reds han negat que existís cap rebaixa sobre cap preu, i ho han fet a través del diari londinenc The Times, que ha recollit el desmentiment dels gestors de l'entitat anglesa. Segons explica el tabloide, "la versió dels esdeveniments no té cap sentit, ja que la postura del Liverpool davant les ofertes inicials del club espanyol va ser que 'no estava disponible sota cap preu'".

 

El diari també especifica que l'únic preu que el Liverpool va demanar per Coutinho va ser el de 142 milions de lliures esterlines, és a dir, els 160 milions d'euros que el Barça ha acabat pagant pel futbolista brasiler i pel qual es va arribar a un acord diumenge passat. L'1 de setembre, el Liverpool també va desmentir l'aleshores cap d'esports professional del conjunt blaugrana, Albert Soler, després d'especificar en roda de premsa que el club anglès havia demanat 200 milions d'euros al Barça.
Comentaris
Otra vez, nuevas mentiras.
El fichaje de Neymar, el proceso de las sonrisas, la proclamación de la republiqueta ... ; ya no engañais a nadie, el mundo ya os conoce.

envia el comentari