Méndez de Vigo: "Una Lliga sense el Barça? No m'imagino Catalunya sense Espanya"

El ministre espanyol no contempla una Lliga sense els clubs catalans
El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo
El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo | ACN

El ministre d'Educació, Cultura i Esport del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, no contempla una Lliga de futbol sense el FC Barcelona en el cas de la hipotètica declaració unilateral d'independència per part de la Generalitat perquè, segons ell, no s'imagina "Catalunya sense Espanya i Espanya sense Catalunya".


"Una Lliga sense el Barça? No m'imagino Catalunya sense Espanya i Espanya sense Catalunya. I com això no es produirà, la resta de les hipòtesis no tenen virtualitat", ha manifestat Méndez de Vigo a la presentació de la campanya 'No pirategis el teu futur', promoguda pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

 

La presentació ha comptat amb la presència del davanter de l'Atlètic de Madrid Fernando Torres, l'actor Daniel Guzmán, l'escriptora Julia Navarro i l'actriu Maribel Verdú, entre altres personalitats. Aquesta campanya començarà a partir d'aquest divendres i tindrà el suport de LaLiga, diversos mitjans de comunicació i Adif.
Comentaris
Anna
Ui, sí. La lliga i el Barça. Després de la indignitat del Barça del diumenge passat, jugant mentre la PN i la GC apallissaven el país, se'n pot anar a fer punyetes. Senyor ministre reprovat, calli si us plau. Si no s'imagina la lliga sense el Barça, doncs em sembla bé. Però vagi's fent a la idea d'una Espanya sense Catalunya. És només qüestió de temps.
LA VEU DEL POBLE
Si VIGO si m'imagino nolt clarament una LLIGA extrangera en el BARÇA podría esser LA PREMIER per exemple esterien encantats de rebre el BARÇA i també m'imagino una CATALUNYA sense ESPANYA uf quin descans quin relax, no tenir penjats a les nostres esquenes aquella colle de xupons, bagos i botiflers que fins avui han viscut de la moma que haurán de anar a captar per els masos,.. Bon vent i barca nova.
jaumevallès
Quina poca imaginacio aquest individuu
Fat Boy
Llamale Cuba o Filipinas.
BARÇARUSSOFON
el barça es mereix a la lliga russa, d'aquesta manera els 21 equips restants quan hagin de venir al camp nou, farem calaix a Catalunya, i d'aquesta manera ja no ens caldrà demanar ajuda a la merdosa unio euroPPEPERA
Inde
Probablemente tendrá que contemplarlo
General Joseph de Moragues
Iñigo el Celta no te imaginació
Hem votat i hem GUANYAT!
Fins i tot lo sr. ministre portaveu del Gobierno del Reino s'ha quedat sense arguments i ha de recorrer al Barça.
Per comparar la politica amb el futbol s,hade ser pallaso i curt
Elisa
No s'imagina una Espanya sense Catalunya...ja se sap que d'imaginació van curts hahaha jo si que me la imagino, es mes la somio cada dia
caesar
le falta un herbor.
MiqueLAngelX
Marxem al Calccio Ja! si Estat no retira tropes. Potser veient que els empobrim La Liga s,avindran a raons. Ah, i Piqué President-Jugador i Hristo President d,Honor
Méndez de la Coruña
Una Lliga sin el Madrid? Si que me imagino España sin Cataluña.
Roser
Creus que en aquest moments ens preocupa el Futbol i el Barça?, s'ha de ser estùpit, casi tant com el teu jefe.
Us ho heu guanyat a base de maltractarnos
Mendes per nosaltres no pateixis, si per un cas pateix per lo que ens fas patir tu al enviar la policia a colpeixar les nostres avies per portar la poderosa arma de una papereta a les mans. I no et preocupis que ja será bonica una lliga amb la rivalitat entre el Getafe i el real madrid.
Kim
Mendez de Vigo, una Catalunya sense Escanya serà la meravella més gran que passarà per la teva existència.
Home!!
A mi m'amoïna més que no ens deixin actuar a eurovisión!

envia el comentari