La resposta del Barça a Benedito: "Deu 9.862,53 € al club"

El club blaugrana no ha reclamat els diners a Benedito en els darrers dies, però exhibeix la factura com a resposta a la moció de censura
Josep Vives, portaveu del Barça. | Laura Alberch

 

El portaveu de la junta, Josep Vives, s'ha pronunciat per primer cop sobre la moció de censura que vol engegar Agustí Benedito. "No existeix cap moció de censura", ha explicat el portaveu del Barça, enraonant que el que està fent Benedito, de moment "no entra dins les vies estatuàries". 


"Respecte molt gran per la iniciativa de Benedito però recordem els requisits: que s'adreci un escrit a la junta directiva. Les signatures han de ser del 15% de la massa social amb dret a vot. Nosaltres no hem rebut res. No hi ha cap moció de censura, el que està fent Benedito, de moment, no està reglamentat als estatuts", ha exclamat el portaveu del club.

 

Tot i això, Josep Vives ha tret una factura segons la qual, l'excandidat Benedito té un deute amb el club. Aquesta data del 23 de juliol de l'any 2015 i és de 9.862,53 €. "Cap altre candidat deu res d'aquestes eleccions", ha explicat. Aquest ha estat el gest del Barça per mirar de desacreditar l'impulsor de la moció de censura, tot i que des del club repeteixen que "aquesta no existeix". Vives ha admès que el club, als darrers dies, no ha reclamat aquesta quantitat a Benedito. Vives no ha volgut comentar la "no adhesió" de Laporta a aquesta acció.
Comentaris
Lleig és no pagar quan ho pots pagar.
LLeig, molt lleig això de no pagar els deutes, a no el gest lleig és el del Barça sr. Ovalle.
4
Sí, lleig, però ...
I per què no diuen la resposta del Benedito a la junta Bertomeu?? (que assumeixi aquesta els milions que han derivat al club per la seva mala gestió (allò que hisenda qualifica com frau fiscal)
0
Sandrusco
Una indignitat més d'aquesta infecta directiva. Treure una suposada factura de 9.000 €(que pel Benedito deu ser calderilla o xavalla) per a respondre a la possibilitat d'una moció de censura és de miserables. Ni en temps del Nuñez hi havia al capdavant del Barça una colla d'impresentables com aquesta.
1

envia el comentari