'El Món' dedicarà la setmana a la figura de Johan Cruyff

Durant tota la setmana es publicaran reportatges, entrevistes a jugadors, companys i amics de l'holandès i anàlisis dels canvis futbolístics implantats
Johan Cruyff, durant la seva etapa com a seleccionador català. | EFE

El diari El Món estrena, aquest dilluns, la setmana dedicada exclusivament a la figura de Johan Cruyff, cinc dies amb publicacions centrades en l'astre holandès que acabaran el proper divendres 24 de març, quan es compleixi un any de la seva mort. Cruyff va revolucionar el futbol mundial en tres etapes: com a jugador, com entrenador i com assessor. De totes tres, El Món en farà gala amb entrevistes a protagonistes -de cada una de les èpoques-, amb reportatges especialitzats i amb anàlisis al voltant de la transformació implantada en el futbol mundial.


El diari parlarà amb exfutbolistes crescuts i formats sota les seves ordres, amics i companys de viatge, periodistes esportius que van cobrir les seves estades a l'Ajax i al Barça, professionals del futbol que van col·laborar al seu costat en els clubs més importants de la seva vida i expresidents d'entitats que van poder gaudir dels seus consells en les èpoques posteriors a la seva dedicació plena.

 

L'inici de l'especial dedicat a Cruyff començarà aquest dilluns a les 14 hores. Una setmana molt especial que es completarà, el proper divendres i coincidint amb el primer aniversari de la seva mort, amb l'emissió d'un vídeo únic. No s'ho perdin.
Comentaris
Ramon
Ara farà un any que el periodistam esportiu, venint del camp d'entrenament Tito Vilanova i en sortir de la sala de premsa Ricard Maixenchs que hi ha al costat del museu Josep Lluís Núñez va coincidir a rebutjar posar-li Johan Cruyff a l'estadi perquè "els catalans no som de posar-li noms de persona als recintes esportius".
0
Pepo
És el CAMP NOU que se li hauria de dedicar.
0

envia el comentari